gumasta cev

Začel/a tivoli, Julij 27, 2011, 01:47:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tivoli

živijo.ali je že komu puščala tista gumasta cev od intercolerja proti motorju.ne da pušča ,ampak olje pronica skozi njo,je kar naprej mokra,tudi ko jo stisnem se vidi da je napokana.ali to kaj vpliva na delovanje motorja.hvala in lep pozdrav.

grega1982

MOJE MNENJE čimprej zameni ker turbini skozi tisto luknjo tlak pada in  je turbo preveč obremenjen in skoz full fila tudi takrat ko to ni potrebno .
:AngelPray::AngelPray:vožnja c5 vozila , zabava je fina

tivoli

pozdravljeni.zanima me ali je kje cenejša varianta za kupit cev od intercoolerja ki stane čez 100 eur ,a servisu,tudi od konkurence so cene iste,mislim če je kakšna druga možnost za to uredit,hvala in lep pozdrav.

mato

Raje poglej,da ti ne pušča celo intrcoler spodaj na satju. Tam pušča večini c petk.

tivoli

tista velika cev je mokra prav na vrhu,je kakor da bi jo namazal z oljem,tako mislim da ne pušča nikjer drugje.na servisu so mi rekli da gre turbina h koncu  in da tisto olje prihaja od turbine.

Tipo73

Da si sposodim temo....tudi jaz sem opazil zamaščeno cev iz intercoolerja proti turbini, pa mi ni všeč da je mašina mastna in bi jo menjal...ali mogoče kdo ve kakšen je notranji premer te cevi...gre za C5 letnik 2012 1.6 HDIMislim da je na cevi kataloška 98-033-998-80 (no vsaj te številke so gor napisane)

Tipo73

No lansko leto sem to cev zamenjal na uradnem servisu...in že po pol leta ista piz...darija...grem reklamirat to cev in mi serviser pribije da so jo miši pogrizle,..pol pa grem do enga druzga serviserja in mi potrdi to možnost, sicer ne miši lahko pa da je kakšna mačka gor lezla ali pa kak glodalec...in ja možno bi res bilo da se tiste luknjice s krempljčki naredijo...jebat ga 40€ gre spet po gobe...sem pa rekel da jo bom tam okoli prešprical s 1001 sprejem, da se mi te živali ne vlačijo več pod havbo.

Romzi

Tele cevi drugače dela en tip iz okolice Zagreba, Zaprešiæ mogoče?
Ugodno in kvalitetne, pred leti jo je nabavil sodelavec za Fiat Chromo, še vedno mu dela.
Bila je že lep čas nazaj tema na Alter forumu, bo treba malo pobrskat.
Edit: našel..... http://www.pasaric.hr/si/