olje za avtomatski menjalnik

Začel/a grega1982, Julij 26, 2011, 08:29:28 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

grega1982

Draga družba imam brata ki ima c5 mkII 2006.l  2.0 136hp avtomatik 6 prestav in  imamo rahlo težavico ki lahko postane velika težava .

In sicer potrebujem specifikacijo olja oziroma naslov z kje bi se to zadevo dalo kupiti razen na pooblaščencu.
Avto ima 165000 km in menjalnik kliče po novem olju in servisu ÈE KDO POZNA KOGA KI TO ZADEVO POZNA IN OBVLADUJE lepo prosim za kontakt .
Avto se normalno vozi le sem ter tja ga malo zamede pri prestavljanju in ti da občutek da ni vse tako kot mora biti tko da fantje če le ima kdo kakeršenkoli info bi bil zelo hvaležen da ne bomo še večje štale naredli  

HVALA VSEM SKUPAJ  bom odpisal če bom sam kej zvohal
:AngelPray::AngelPray:vožnja c5 vozila , zabava je fina

grega1982

ne mi  več postov pisat družba ker sem vse zvedel res lep hvala za vse izčrpne informacije   jest res ne vem kaj bi brez vas  lol,hahahhahaha

Prosurfer

Polpismena sporočila je verjetno vsakemu muka brati in še večja muka nanje odgovarjati, zato najbrž tak odziv. :)

dvorjan

Pogledas v knjigo z navodili, kaksno olje je predpisano za tvoj menjalnik in odklikas v spletne trgovine z avtodeli iskat olje, ki ustreza specifikacijam. Preprosto kot pasulj. Lahko pa tudi zavijes v lokalno prodajalno avtodelov in mozakarju za pultom poves, kaj rabis in izrocis prometno. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

dopusti Grega, dopusti... V navodilih sigurno piše, sicer pa ima total pri nas novega distributerja iz LJ
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

grega1982

fantje vse to je res kar ste napisali je res  in za polpismena sporočila se opravičujem ..dopusti Grega, dopusti...to je zame pravo sporočilo

hvala vsem za coment

Xandrej

Èe me spomin ne vara pride liter tega japonskega olja nekje 130€ rabiš 7 litrov kolko se spomnim, po specifikacijah bi našel nadomestek po moje... To bodo majstri za menjalnike povedali zx-ar pa tile...

Lp

dvorjan

130€/liter pa res ne. To si niclo dodal pomotoma. =) Ko sem za Hondo kupoval, je bilo okoli 15€/liter, samo potem so mi se popust dali.

andraž

Èe bi bilo 130, nihče nebi kupoval avtomatika...

grega1982

DOBIL je neko olje  ne vem katero 70€ liter

hvala vsem za info

andraž

dvorjan

Ah, verjetno spet pomota v komunikaciji. 70€ za 7 litrov.

Xandrej

Dvorjan pokliči na servis pa vprašaj! LP

Èe me spomin ne vara pride liter olja original 130€ mi je enkrat rekel ko smo nekaj debatirali o tem... Rabiš pa menda 7 litrov saj pravim to mora neki majste rpovedat...

grega1982

upssssssss        JA POMOTA  70€ =5 litrov