Belingo Zadnje steklo...?! rešitev?!

Začel/a TeMpL, Julij 10, 2011, 08:09:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Jaz tukaj nič ne štekam, kaj si hotel povedati/vprašati.
[SIGPIC][/SIGPIC]

TeMpL

Citat od: ModelJT;105262Jaz tukaj nič ne štekam, kaj si hotel povedati/vprašati.

:)

v bistvu je problem. da se zasuče nosilec amortizerja stekla--

na 1 sliki je ok..
na drugi ježe zasukan

, ko ga zasuče, je potem prej ali slej posledica, da amortizer vrže iz nosilca.. posledica je leteč amortizer čez parkirišče, vrže ga lahko tudi 3m iz avta ali v kabino ali pa razbije zadnje steklo..

Zadeva se zgodi med vožnjo ali ob odpiranju, lahko pa tudi pri parkiranem vozilu.

Trenutni topli meseci, še pospešijo problem..

Zadeva je opozoril, da preverite zadevo dokler je steklo še celo!. popravilo 1 "recala" ne pomaga....
Težava je tu pri čisto novih vozilih...

AndryAndro

Citat od: TeMpL;105264:)

v bistvu je problem. da se zasuče nosilec amortizerja stekla--

na 1 sliki je ok..
na drugi ježe zasukan

, ko ga zasuče, je potem prej ali slej posledica, da amortizer vrže iz nosilca.. posledica je leteč amortizer čez parkirišče, vrže ga lahko tudi 3m iz avta ali v kabino ali pa razbije zadnje steklo..

Zadeva se zgodi med vožnjo ali ob odpiranju, lahko pa tudi pri parkiranem vozilu.

Trenutni topli meseci, še pospešijo problem..

Zadeva je opozoril, da preverite zadevo dokler je steklo še celo!. popravilo 1 "recala" ne pomaga....
Težava je tu pri čisto novih vozilih...

Mi je zelo znana zadeva. Nosilec amortizerja je zaliman na steklo, da se ne more obračati, ter z vijakom privijačen. Po mojem v vročini lim popusti, zato se nosilec obrne in amortizer stekla pade vn.
Meni se je zgodilo med vožnjo in sem ful začudeno pogledal, kaj mi je to vsekalo v prtljažniku. NORO
&REJ

lerin

meni se je tudi nekaj pobnega zgodilo - sam je šel nosilec oz. je počil pri zapenjanju. Počilo med vožnjo, valjda nič jasno, odprem zadnja vrata, vidim, da mi hidravlični nosilec za zadnje steklo visi. Zamenjano brez stroška.

orescek

Sem klical na servis. Baje so bili Bingoti ki imajo te napake odpoklicani. Sam imam tudi na eni strani obrnjenega. Bom preventivno obiskal servis.

blpol

Men je razneslo zadnje steklo na avtocesti pri 110 km/h, pa niso nič vedeli o tem. Sem čakal na šipo 14 dni. Je pa šlo v garancijo. To se je zgodilo 1.6.2011. Avto kupljen 25.10.2010

So pa rekli, da je bil to prvi takšen primer.

AndryAndro

Citat od: blpol;106442Men je razneslo zadnje steklo na avtocesti pri 110 km/h, pa niso nič vedeli o tem. Sem čakal na šipo 14 dni. Je pa šlo v garancijo. To se je zgodilo 1.6.2011. Avto kupljen 25.10.2010

So pa rekli, da je bil to prvi takšen primer.

To vedno vsi tako rečejo!!!
&REJ