DS4 << >> Toyota

Začel/a mitja12345, Junij 25, 2011, 09:45:08 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Za 25 jurjev dobiš tudi dobrega C5 potem pa primerjaj z avensisom. Pa ja nemoreš met bolj brezčutnega plehovja kot je japonski še na soncu je mrzl ko čevap v zmrzovalniku... sicer pa za 25 000 jurjev dobiš skoraj vse danes če gledamo ta razred.

GSclub

Citat od: dvorjan;104420Sori dec, ampak, s teboj ni vse v redu. Razen stevilke s ceno teh dveh avtomobilov ne mores primerjati. Avensis je grda drvarnica za prevazat ljudi brez okusa, medtem ko se v DS4 furajo wannabe aristokrati s smislom za obliko.

S poudarkom na wannabe = šminkerji. Èe ti ta faktor ni pomemben, vzameš C4, ki je cenejši ali pa C5, ki je večji in se zelo lepo pelje. Kvaliteta pri tojoti ni več tisto, kar je bila - prijatelj, ki ima verso s 177 konjskim dizlom, je zelo hitro menjal sklopko, ki ni kos motorju, isto pravi za podvozje. Tudi turbino je že menjal, popravilo menjalnika (ročnega) ga je stalo 700 evrov...

mitja12345

Tudi jaz nimam sploh dobrih izkušenj Z GP 1.6. THP BVM6, mi gre na bruhanje, ko se spomnim nanj!

berem recimo teste, pa ne dam veliko na teste, ampak recimo karavan konkurenca, 1 mesto avensis (se pravi da ni tak skret), 2. mesto Renault Laguna, 3. mesto Ford Mondeo, 4. mesto C5.

Recimo iz moje plati, bi najrajši dal motor od C2 recimo v DS4 ali C4, ker vem da dela, kaj lahko nagaja, razen zrqaven bi bilo prijetno dati še 6. prestavo.
Kar se tiše teh THP motorjev...nebi o tem :) - preveč slaba izkušnja

Drugače je pa men Avensis 100% lepši od C5 - moji pa ne, se odloča med DS4 ali pa bova počakala DS5.

LP

gigo

Jaz bom tudi naredu en test vozil. Sam če mi bo za hvale modela ponudil več Trabant kot Toyota bom napisal, da je slednja drvarnica. Pol pa bojo vsi okrog govorili kašnu jajce je Toyota. Se razumemo?! ;)
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

mitja12345

Vedno vzemam neko sredino pri vsem, ni ga popolnega avta...sam očitno nekateri res iščete, mene ste prepričal, glede mojih bodočih avtomobilov.

Èe bi zase kupoval, nima Citroen več avta, ki bi mi ustrezal. Tako da, moj naslednji avto ne bo več Citroen, ga pa imam že zaaranega :P

LP

GSclub

saj ga boš sam vozil in odločit se moraš sam, sam nosiš posledice v + in -. ne vem, če je dobro, da se pustiš preveč prepričat...

dvorjan

Samo res. Tvoj denar, tvoja odlocitev. Nimamo mi nic od tega, pa ce vozis Citroena, VW, Trabanta ali pa Zastavo. Kupi pac tisto, kar ti odgovarja.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

mitja12345

to to, hotel sem samo par potrditev, da sem se lažje odločil!
lp