Vlečna naprava ali kljuka

Začel/a lugr78, Maj 06, 2007, 06:21:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

lugr78

pozdravljeni,

zanima me kako je sedaj z vle?no kljuko ?e nimaš priklopljene prikolice?
Ali je lahko skozi gor ali samo med vleko prikolice.Kako je v Avstriji, Italiji....
Me je kljuka ?e parkrat re?ila stol?enega odbijača pa jo imam skoz gor.:emot112: Ali je kakšna kazen ?e se ti kdo zabije v kljuko ?e ne vleče? prikolice.
R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH

garac

je kazen tudi ?e se noben ne zabije kolkor vem. Zadosti je, da je po uporabi ne sname?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

CitroDS

Kljuka ne sme segati čez avto. Recimo pri terencu ?e ima zadaj kolo obeženo na vrata in je kljuka stalno gor ti nič ne morejo ker kao ne sega čez avto.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

deyo

@citroDS čeprav boš prej zadel kljuko kot kolo?

CitroDS

Ja točno to, luknja v zakonu. Mojega fotra je prav zato ustavil policaj, zaradi kljuke, ker jo je imel gor, a ker je bil kolo na zadnjih vratih in kljuka ni nič gledala kao čez mu ni mogel nič, no ker pri tem ni dosegel nič mu je pa dal kazane ker ni dal ?migouca.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

deyo

Ja no, tko je. Roki pravice mora biti zado?ženo :emot97:

lugr78

Kaj pa pravi Naš predstavnik zakoNaš
R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH

hadei

Kljuka je lahko namontirana, vendar mora biti vpisana v prometno dovoljenje. In sedaj ni ve? važno ali imaš kaj priklopjeno ali ne.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Si siguren, da je to res, da je lahko nonstop gor ?

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

Hydraulic

No, jutr bom pa kljuko dal na ?parov?ka. Pol naj mi kar ti??ij v zadek v kolonah ?e ho?jo....
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

Darte

Na xantiji 2 tudi ne gleda čez (manjka mogoče za dva laska). Ampak jo vseeno dajem dol, ker moram včasih parkirati po posluhu in bi tako res kakšen avto poškodoval.

hadei

Ko zmanjka prostora v prtljažniku...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Starinar

Jaz mam tudi skozi gor kljuko....vsake toliko jo snamem in namažem z oljem da se ne zapeče:emot112:....pa tudi policija me je že vstavila in mi policaj ni nič rekel:BigThumbs:......kljuko mam skozi gor ker vedno nekaj vozim s prikolco,hehe:emot112:

AgitatoR

Na enem od prejšnijh avtov sem imel fiksno in ne euro kljuko. In tut na tehničnem niso nikol nč rekl.
Ne maram sveta, v katerm moraš zadovoljevati potrebe, ki jih je umetno ustvarila družba, samo zato, da te sprejemajo kot sebi enakega.