10.Hydroraid, Bodislavci (sek.PRL, 7.-10.7.11)

Začel/a DejanO, Junij 13, 2011, 10:17:38 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

IDeja je najpomembnejša - in prav ta je padla, devet Hidroraidov nazaj - namreč, da bi naredili srečanje, ki bi bilo posvečeno Citroënom, ki so vzmeteni Hidropnevmatsko*. Prvi Hidroraid je gostil le 54 Citroenov v krasnem vzdušju in IDeja se je prijela! Že naslednje leto nas je bilo okoli 80, od takrat naprej pa vedno preštejemo trimestno številko.

Tako vas letos s ponosom vabimo na 10. Hidroraid.
Vzdušje bo še posebaj svečano -pripravljamo nekaj poslastic, ki zaenkrat naj še ostanejo skrivnost. A kot vedno, se lahko veselite kulturnega programa, dobrega rokenrola (Free for Cash**), hidroteka, srečelova, ugodnih cen, dobre lokalne hrane, namakanja v BIOtermah, ...

*na srečanju je razmerje med serijo A in hidravličarji vedno 50:50 :-)
**skupina "Free for Cash", spletna stran: //www.freeforcash.com

filmek starta:
http://www.youtube.com/watch?v=-8Rnv5v3NrM&list=PL9B4BC4402A004D1E
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Jagoda

Dober je za kogar je ...

DejanO

karel

Tako izgleda,da se tudi mi prikažemo tam gori.
Kaj pa ostali a ste vsi na morju ali kaj?
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Xandrej

Mislim, da gre nas ene 3-5 avtov... Bomo videli.

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Mogoce pa res pridem. Imate kak cenik kampiranja, udelezbe na RAID-u ipd?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lenko

Evo cenik. Pa saj sploh ni treba vprašat. Pr Prlekih je zmeraj ugodno.

vinotoc

Citat od: dvorjan;104918Mogoce pa res pridem. Imate kak cenik kampiranja, udelezbe na RAID-u ipd?

@ Dvorjan: tudi na tem raidu ne boš zmagal!
PS
Ponosem sem, da sem Slovenec, ker če človeku ne morem narediti kaj slabega, mu tudi dobrega ne bom!
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

dvorjan

@vinotoc:
Ah, saj hitro nabiram izkusnje, lejga. Bom organiziral svoj RAID, pa bos videl. =)
Sploh pa se ne spodobi, da na hidroraidu zmaga A-serija ...

Xandrej

Lahko se kje dobimo v MB pa pol pičimo dalje... Kaj pravite?

Aja mi gremo samo v soboto če kdo gre v soboto naj pove, da ga poberemo v Mb pa potem gasa dalje.

dvorjan

Ja, jaz sem nagibam k temu, da pridem v soboto. Ves, kako te bodo gledali, ko ti bo spacek trobil na AC? =)

ModelJT

Mi gremo tudi v soboto, samo se nameravamo še prej nekje ustaviti.
[SIGPIC][/SIGPIC]