C5 III-vzvratna ogledala vleko počitnške prikolice

Začel/a mare1973, Junij 08, 2011, 05:01:31 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mare1973

Pozdravljeni, zanima me ali ima kdo kakšen predlog kje se to kupi. Citroen nima v ponudbi. Neoriginalne pa do sedaj še nisem našel, te plastične nikakor ne pašejo na to vzvratno ogledalo od novega C5 III (imam break 2008). Za konkretne predloge (slike in naslove ter tel številke) se zahvaljujem !

garac

Obstajajo tudi variante za na sprednji blatnik. Morda ima v Žireh mixi kaj
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mare1973

Hvala za pomoč, sem neko plasik varianto s traki vzel in fiksiral z vezicami. Uradno Citroen v SLO tega nima, na morju pa sem včeraj govoril z avstrijcem iz Graz-a, ki je montiral in mi je rekel da je na pooblaščenem Citroen servisu naročil in dobil v roku 1 tedna. Prav lepo zgledajo. Tako da ne vem kaj si naši tu mislijo, a res nimajo ali nočejo. Hvala za odgovore. Zanaslednje leto povprašam v Avstriji. :breaking_pc:

breznikar.peter

Včasih je problem,da si naši " vrli " serviserji nit nočejo časa vzet,da bi kaj dodatno pogledali za dodatno opremo...Večina pa niti ni podkovanih za kakršnikoli nasvete, kaj šele druzga..Lastne izkušnje na dveh različnih servisih za druge stvari, ampak situacija je ista. Drugje ( tujina ) , boš deležen drugačnega pristopa do strank, da o podkovanosti, ter ustrezni izobrazbi situaciji primerni ne govorimo.

rocky86

Pri nas na C4 so takšna gor. Slika je malo slabša žal
Peugeot 5008

mare1973

Pozdrav vsem še enkrat. Sedaj so tudi pri nas v SLO našli ta čudežna ogledala. In glej ga zlomka - v škatli so bila ogledala za več modelov Citroena in Peugeota. Pa še original dva nastavka za stare modele, da se prilagodi. Res žalostno da sem moral na Citroen slike poslat in povedat svojo zgodbo da so mi naročili in dostavili. Dobil sem sicer nekaj popusta, a to ni odtehtalo zelo drago repliko.... No, sedaj vem da je potrebno ali v Avstrijo ali vztrajati da najdejo. Lp