Na dopust - Kam ?

Začel/a deyo, Maj 05, 2007, 12:45:02 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Kdo izbere kam na dopust?

AZ
5 (11.4%)
ARTENER-KA (ne Peugeot)
5 (11.4%)
KUPAJ
30 (68.2%)
OLEGI
3 (6.8%)
RIGA ME
0 (0%)
RUGO
1 (2.3%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 23

hadei

Haha, GARA?...blizu, blizu.:BigThumbs:

INTERCEPTOR....nisem te sorte. Se bolj "bojim" sonca kot, da bi se mu nastavljal.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gigo

Allora danes ?tartam na kratek dopust v Raveno-ITA k ?pagetarjem. ?e bo vse po sre?i (smo v 5-ih) se ustavim pri enemu restavratorju iz te okolice, ki restavrira samo cx-e. Potem pa bom kako sliko naredu pa se kaj nau?il.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

deyo

Eko, ?e par minut (upam da šefi ne vidijo tega :emot68:) in za?ne se uradni del mojega dopusta.

Jutri ?e malo doma potem pa gremoooooooooooooooo na morjeeeeeeeeeeee.

Interceptor

Jest pa u srbijo ob 21.00. Prase,jelen, ada ....

soncek

Deyo, u?ivaj maximalno! :emot164:

Jaz bom pa pridno jedla - mogoče mi le uspe in te presenetim, ko se vrne?! :emot20:

Ja saj res: PAZI SE LASERJEV! :emot151:

deyo

Takole se zmeniva :

Medtem ko bom jaz pole?aval na pla?i ti pridno treniraj. No pa upam da me poje? :emot68:

Za LASERJE pa bom rajši tiho, ker kot kaže ga najdem tam kjer ga sploh ni :argue1:

hadei

Ne vem, se mi zdi, da jih namerno išče?. Samo, da lahko potem pizdi?.....hahaha. In uporablja? tega sme?ka...:argue1:...hehe....:AngelPray:
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

soncek

To ti nagaja, ker je nevo??ljiv - bi šel rad namesto tebe... :emot77:

gigo

No včeraj smo se vrnili. Vročina je bila pasja ampak užitek je bil ?e večji. Slike objavim ko jih dobim razvite oz. na CD-ju. Ustavili skmo se tudi v zabavi??nem parku Mirabilandia in v San Marinu. Tako, da je dopust bil kar razgiban.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

deyo

No prišel je ta čas. Jutri zjutraj odrinemo v Turanj oz.Sveti Filip i Jakov pri Zadru.

10 dni brez citroenar.com - mama mia :emot68:

hadei

Sre?no vožnjo, lepo vreme in hladno pivo....(pa na pla?i kakšna ?ehinja v tangicah)....
[SIGPIC][/SIGPIC]

peter skala

moje izku?nje s istriani so ?e iz juge.vedno so bili malo prepotentni in zoprni do slovencev.tako misli tudi večina znancev.

sedaj pa ze dolga leta hodimo v dalmacijo in nikoli,nikoli nismo imeli slabih izku?enj.letos  sva bila z ženo v tu?epih pri makarski .imela sva rezervacijo in plačala 100 ojrov akontacije.ampak sva pustila denar in pobegbila od tam.gužva ,apartma velik kot moja kopalnica,povsod okoli hiše avtomobili,brez terase.pa sva popizdila se skregala in se odpeljala cca 20 km naprej.mala vasica živogo??e porat.hiša sloraj ob morju.mala vasica ,kafi?,kr?ma,sladoljed in trgovinica.in to je to.sanje.gazda je en ve?er pekel ribe.en ve?er nas je peljal v sosednjo vas na fe?to.smo se ga mal prbil skupaj.res fantazija.en dan popoldne do dubrovnika.ostalo pa u izi.ej kako to paše.sam mine pa tik tak.

za naslednji? ziher b
ne rezerviram..v dalmaciji ti nudijo apartmaje ,pogledaš.paše ne paše.vzameš greš pa je,

je pa res da je zdaj malo lažje ko otroc ne gredo ve? zraven pa ni treba ?e na njih gledat,?e jim vse štima
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

boga

Tudi jaz komaj čakam, da gremo na morje.
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

boga

Deyo danes ?e u?iva. Mi bomo šli v isto, ima kolega prikolci dol na parceli.
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.