Na dopust - Kam ?

Začel/a deyo, Maj 05, 2007, 12:45:02 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Kdo izbere kam na dopust?

AZ
5 (11.4%)
ARTENER-KA (ne Peugeot)
5 (11.4%)
KUPAJ
30 (68.2%)
OLEGI
3 (6.8%)
RIGA ME
0 (0%)
RUGO
1 (2.3%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 23

Picdriver

Za prvomajske praznike smo naredili turo MB-ZG-Oračje-Srebrenik-Tuzla-Sarajevo-Mostar-Makarska-Split-Bol(Brač)-Split-ZG-MB. Cca 2000 km, 5 dni, 620 fotk in ogromno nepozabnih vtisov. Moje izku?nje s hrvati so bile 100% pozitivne, da o bosancih raje ne govorim, ker mi je kar nerodno, kaj vse bi storili za slovence. Pri hrvatih sem na primer doživel, da je v vrsti za trajekt redar izložil zagreb?ana, mene slovenca, pa je spustil mimoč! Vse te fore okoli letovanja na hrva?kem, so za moje pojme čisto politi?ne. mogoče se ?e najde kje kakšen osamljen primerek (npr. Gigo), ki ima osebne negativne izku?nje, drugače pa je to samo politika! Kar pa se tiče turistov na HR obali pa je bil vtis za prvi maj nekako takole: 80% Slovencev, ostalo Poljaki, ?ehi, Italijani, kakšen Nemec in Mad?ar, ampak nobenega Avstrijca.

gigo

Moram prizat, da sem tudi sam v preteklih letih žel same lepe izkušnje z hrvaško populacijo. Nikakor ne morem zatrjevat, da je en hrvat enak drugemu oz. imata isto mišlenje. Problem nastane ko določena regija v mojem primeru istra ima skupnosti, ki neprestano podžiga mladež k nestrpnosti do nas (kar se je meni in 6 drugim Slovencem pripetilo) Slovencev po njihovih razlagah škrtosti pri enodnevnih letovanjih. Mnogi Slovenci imajo dobre odnose s sosedi še iz obdobja stare Yugoslavije in so slednje ohranili saj so si s tem zagotovili določene ugodnosti na najlepših hrvaški obalah in se iz leta v leto vračajo. Ko pa zaključimo našo sezono počitka pa je takoj po nas.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

hadei

Jp, Hrva?ka obala. Lepa, čista. Morje pa je slano tako na Hrva?kem, kot drugje. Ne maram dale? potovat na morje samo zato, da bom par krat ?norkljal, ribe lovil, jedel, se izle?aval, sprehajal itd...itd...
Vtisi z letovanja na Hrva?kem do sedaj, pa so dobri. Nobenih problemov. Razen, ?e jih išče? sam. Ti pa potem pridejo, ja. Tako kot tudi drugje.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Nekaj utrinkov s potepanja po krasu. Grem stavit, da bi tu lahko preživel človek teden dni dopusta s kolesom recimo. Kras mi je všeč predvsem zaradi arhitekture kamen na kamen
Ne vem, kako to, da ljudje vedno gredo na dopust na morje? Osebno bi recimo raje preživel 3 tedne v skandinavijo, kot pa nekje na pla?i. Sploh bi me ubilo 14 dni na istem mestu. Poznam osebka, ki ?e 15 let hodi v isti kraj in leži pod istim drevesom na pla?i, le pivo ima vsaki? novo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jerry

Citat od: garac;6498a lahko dodam eno anketo? Me prav zanima, ?e povsod ženske dolo?ajo kam na dopust?
Jih poznam kar nekaj, kjer ona določi lokacijo, poišče ugodno varianto itd

nič ne bi imel proti. Se vsedu in se pelju....pol pa u?ivu....tko pa ona nekak tako naredi
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

aygo

Za leto?nji dopust smo si izbrali Klek v ju?ni Dalmaciji,izku?nje z doma?ini pa so do sedaj bile dobre.Smo pa veliko let hodili v Istro,kjer je podjetje imelo svoje prikolice in v kampu smo se počutili kot doma.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lovro

žena po navadi izbrska nekaj zanimiv variant, ker ima bolj ?ilico za to, nato skupaj izbereva eno. Letos bo to Tunizija, najprej za en slab teden vožnje po obronkih sahare, nato ?e za teden dni na Djerbo malo pole?avat na pla?o.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

boga

Menda bo Fa?ana pri Pulju
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

garac

@boga kamp ali kako? Saj res, dajte ?e to dopisat. Greste v kamp, apartma, hotel?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Markolin

?e malo pa gremo na morje, komaj čakam, kaj pa vi, mi gremo na Kor?ulo

Tukaj http:/kresimir.prizba.net

LP

deyo

?e dober mesec pa gremo tudi mi.

Markolin

michoBX

Naj vam vreme sluči, pa dobro potujte! Pa naj se kakšna riba na trnk napiši, da boste meli za v ponev ;)
Hja, dougcajt mi je ja...

Gox

Jaz pa ?e čakam odobritev v službi ... Prijavil sem se na otok KRK.

7 dni, avtokamp Njivice, 2leti stara Adriina prikolica za 5 oseb. Voda in WC v prikolici, dobra lokacija 10m od morja :-)

?e dobim odobreno, boste videli kakšno slikico, ?e ne pa drugo leto :-)

Markolin

Jutri odhajamo na dopust, ?e bom mel dostop do neta, pošljem kako slikico.

LP

Marko