24.6. - 26.6.2011 - SPOMLADANSKO MINI S.

Začel/a garac, Junij 06, 2011, 08:43:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

pubi2cv

Citat od: pubi2cv;104516Pridni pa res...sem postavu osebni rekord v stanju za šankom....mende ene 20 ur non stop....nekaj se je kr slikalo...jaz sicer ne, pa se bo že kaj našlo....:AngelPray:

Aja, samo naj pojasnim, da sem bil kelner, da ne bo kdo slučajno narobe razumel.....

gule

Imam neke slike doma v računalniku, naložim, ko pridem domov(zdaj sem na šihtu)...:breaking_pc:

gule

Ja na srečanju sva bila z sestro v nedeljo. Tam sta naju prisrčno dočakala Sintija in Keža. Avtov je bilo nekaj...baje bi bilo več, a je Keža omenjal, da so se neki Abrahami pojavili, ter zatorej manjše št. udeležencev...Spoznal sem na hitrco še par spačkarjev...nekateri so bili forumaši(Vido Dyana...). Malo sem v začetku bil zmatran saj sem vozil celo noč...Pa smo namesto aspirinov vzeli nekaj Nektarjev, Jelenov in Èrnega Ðorða...

gule

Eni so pri pijači, drugi se veselo pakirajo...srečanje se seli na ranč...ime sem pozabil...:Hammer3:mislim, da je Burger...ostale slike zvečer...zdaj moram iti nekam z ženo...:Hammer3:

gule

karel

Škoda,da nisem vedel,da ste na našem koncu mi smo pa našega C25 pognali proti Tolminu in še više ravno ta vikend.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

pubi2cv

Da nas ne pozabite....sira je bilo zastonj, kolikor ste ga želeli :AngelPray:

SchPN

Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

gule

Tebi niti Èaplin Æarli ni ravan he-he...