24.6. - 26.6.2011 - SPOMLADANSKO MINI S.

Začel/a garac, Junij 06, 2011, 08:43:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

še tole paše zraven k uradnem obvestilu o srečanju:

Spet cjelska sekcija je zaživela,
razvrat za vse prpravlat je začela.
Da ne bi mislal da smo škrti,
so v Savinski se začel načrti.

Je šef ta nov za liter dal,
in že nas je na delo gnal.
Nam jasn najprej nč ni blo,
z vsakim litrom vse je lažje šlo.

Smo hiter vid'l da bo stiska,
če beli tok naprej nas ne potiska.
Ko toku smo se prepustil,
ideje nore smo dobil.

Zato v Savinsko vabimo celani,
naj pridejo vsi citroenari zagnani.
Z dobrotami vas pogostimo,
strah nas ni, da pogorimo.

Da beli tok bo naša rdeča nit,
bo vidla vsaka žejna rit.
Zato veselo in brez dvoma,
odpravte se vsi od doma.

Da pjača bo po ceni pravi,
odločl smo se v cjelski upravi.
Da pir ne bote plačal v obrokih,
in beli tok bo teku v potokih...

Da pa ne pozabmo stare čase
spačkar vrača se med igre naše.
Ker škorn je od smrada zgnil,
pecikl se bo kotalil.

Še kako igro bomo mogl met,
da ne bo vam treba sam za šankom ždet.
In ker zraven vedno je otrok cel kup,
za njih tut igre smo zmetali skup.

Da od lenobe ne bi kdo zaspal,
naš Vojko vas bo v hribe gnal.
In če na poti kdo omaga,
mu beli tok takoj pomaga.

Èe komu pa adrenalina manka,
ga z raftom pele mama Manka.
In če tut to ni dovol,
brez rafta ga spustimo dol.

Kot vedno je na konc sladica,
v zadni kitici je veselica.
In če hočte jo prebrat
se bote mogl na pomladancu zbrat.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jagoda

Kaj cmokate zarad vremena!!! Lepo bo in pika
Dober je za kogar je ...

pubi2cv

Pa da ne bo pomote, Menina je bil Jesenc:bombs:

pubi2cv

Pa še mimogrede...ekipa je že od včeraj gor, šotor postavlen, pjača na hladnem, akcija na polno. Plac je lep ko slika. Zvečer bo na razpolago tudi en VELIK KELNER. Èe vas zanima kdo je to.....je samo ena varjanta, da izvete.
Zagotavljamo lepo vreme, ves dež smo poslali na primorsko, nekaj pa čez hrib u Avstrijo.

Tudi muzika bo proti večeru, sam da Pubiju rata pridit iz LJ....se mi že mla možgani kisajo od službe...pa še kolegij v petek ob 2h...ajajaj:Hammer3:

dvorjan

Kdor gre jutri na srecanje iz LJ konca ali pa mimo prestolnice, naj se pri meni oglasi, da vam dam nalepke, ki si jih nato raztalajte. =)

Jagoda

Dober je za kogar je ...

dvorjan

Citat od: Jagoda;104304Familiare cca 8.30 iz Pp.

No, zavij dol za LJ-Bezigrad pa se cez 200m ustavi na prvi Petrolovi bencinski. =)

janez

Srečanje sem preživel... bravo

Prišel sem šele v soboto zjutraj, se skampiral in ... je že teklo. Sicer moja druščina ni pretiravala. Mal smo se dol vsedli, občudovali in kuhali na Colamanu, spili par pivov, debatirali o spačkih... Medtem pa se je vse živo dogajalo okol glavnega šotora. Èeprav sem bil tam sem ... vse zamudil. Po podelitvah nagrad sem sicer malo postal ob šanku... sam kaj več se mi pa ni dalo. Zjutraj po obilnem zajtrku se je pripeljal Gule z amijem in sestro pa smo malo spet pozajtrkovali na haubi njegovega amija... (pravi Travniški kajmak... mnjam) . Cajt je bil že tak, da so nas uterali v vrsto pa nagnali na "raid", ki se je končal na enem turizmu z konji.... za nas pa se je končal nekje pozno popoldan. Jaz pa moja, Gule pa sestra in... Schpn.

čeprav nisem bohve kaj sodeloval razen da sem bil prisoten je srečanje spadlo tak, umirjeno, normalno dobro. Obiska je sicer bilo bolj malo zaradi nekih "abraham" rostnih dnevov .

No srečanje je bilo in je bilo čist OK.

kalbo

Joj, Janez. Škoda, ker nisi pokukal še za prireditveni šotor. Tam se je odvijala prava bitka v kuhanju golaža. Bilo je vsega, peikriti napadi, odkriti napadi, sabotaže, špijoniranje itd. Moram priznat, da je popoldan prav hitro minil. Škoda pa, da sem zamudil probo Colamana.

garac

A je kdo mogoče tudi kakšno slikico naredil in jo je pripravljen postaviti na ogled tudi tistim, ki tam nismo bili?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Ravnokar sem gledal kaj imam v fotoaparatu... žal, nič za javno uporabo. Zadnje cajte kaj velik ne slikam...

kalbo

Tud sam sem bolj len za slikanje. Celjani so bili bolj pridni, pa bodo oni kaj pripeli. Pa jagoda ima en krasen posnetek ozadja prleške kuhinje, če bo hotel deliti z nami.

pubi2cv

Pridni pa res...sem postavu osebni rekord v stanju za šankom....mende ene 20 ur non stop....nekaj se je kr slikalo...jaz sicer ne, pa se bo že kaj našlo....:AngelPray:

gule

Janez da se javim srečno prišel vse ok...lp hvala še enkrat...