C1 rja na strehi

Začel/a Chawa, Junij 06, 2011, 08:11:49 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Chawa

Pozdrav,

po štirih letih na strehi Citroena C1 imam pikice rje na strehi, na servisu so zadevo slikali pa poslali slike v Koper čakam odgovor. Kako bi to lahko popravil, ličar ali sam, cena, savet?

Lep pozdrav,
  Dejan

garac

Počakaj najprej na odgovor iz kopra
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

masun01

lahko da imaš kakšnega sovražnika kje ker približno tako izgleda kadar liæarji spravljajo barvo dol iz karoserije za ponovno barvanje .Zakaj sem pomislil na to ker poznam nekega bedaka ki je smo z injekcijo pošprical nekomu streho avtomobila in čez nekaj časa pa se je začelo dogajat .Ličarji imajo takšne preparate ali pa celo sam jih kupiš ,kako se imenujejo pa ne vem:Hammer3:

garac

za barvo odstranit tako brez recepta-lavacol
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Ja samo lavacol ne naredi tako... Po moje je to neka napak v štrihanju ali pa so že kaj delali... Kaj veš kaj je blo...

alesz

Citat od: Xandrej;102639Ja samo lavacol ne naredi tako... Po moje je to neka napak v štrihanju ali pa so že kaj delali... Kaj veš kaj je blo...
toča ga je dobila pri transportu,pa ga je špediter v lastni režiji popravil in to ni nikjer zavedeno....................................

MSrougeZX

Citat od: alesz;102640toča ga je dobila pri transportu,pa ga je špediter v lastni režiji popravil in to ni nikjer zavedeno....................................

verjetno je res tako
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

gule

C1 je pač avto, ki ni najbolj otporen na rustanje in to je to...nisi ti prvi, ki ima težave te vrste...

mato

Jest pa mislim,da je neka smola od drevja saj en flek se mi zdi tak. Meli smo že več takšnih primerov. Ravno 14 dni nazaj pobarval zaradi takšnih primerov cel avto.

Chawa

Pozdrav,

včeraj sem se vozil po obvoznici, pa mi je kamen sa ceste naredil še eno novo, kot na sliki spodaj desno, a je res toliko slaba barva-lak na Citroenu C1 da lahko od tega nastane poškodba, pa nekaj časa potem tudi rja?

Hvala vsima na odgovorima :)

Xandrej

Japonski avto pač, kaj češ... Japončki imajo slabi pleh pa barvo...

alesz

Citat od: Xandrej;102729Japonski avto pač, kaj češ... Japončki imajo slabi pleh pa barvo...

Nato pa še Poljak to skupaj spravi........Ko so ustanavljali fabriko na Poljskem so imeli Japonci tri velike probleme

-prepričat Poljaka da pride v službo....

-razložiti mu da mora biti v službi pol ure prej....

-razložiti mu da se hodi v službo brez steklenice.....

Xandrej

:emot112::BigThumbs: Pa še res je....

DejanO

Toti mali trojčki se delajo na Èeškem (Kolin) od maja 2005, v količini 100.000 po vsaki znamki.
lp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Chawa

po 2x slikanju, slanju za Koper, čakanju odgovora, sem na koncu šel v AvtoMerkur da pregledajo streho, pa normalno to ni v garanciji, lahko bi popravili celotno streho za 500-600€ ali samo pikice za 50€.

Za črno streho so mi rekli da se lahko narede takšna pikica rje na strehi, ako je drek od goloba samo en dan gor na strehi, a je to res?

Kje lahko v Podutiku, ali nekje v bližini najdem ličarja da popravi tih 4-5 pikica na strehi, ne celotno streho in koliko to stane?

Hvala vsima.
  Dejan