vonj po bencinu v kabini

Začel/a bobkockalone, Junij 01, 2011, 08:48:27 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bobkockalone

Nimam naprave v avtu na sliki (v prilogo 1). To je nekaj amortizirajo plin iz rezervoarja bencina. Ta naprava mora biti zgoraj desno kolo spredaj.

Kaj je zaposlen, ali je za vožnjo brez njega? Jaz sem občutek plinov v potniški kabini, ko je ventilator vklopljen.
Ali, ki povezujejo dve cevi, ki vstopajo v kabino?

hvala, unapred

nemam u autu uredjaj na slici ( u attachment br.1) . To je nešto u što amortizuje gasove iz rezervoara za benzin. Taj uredjaj bi trebao da bude iznad prednjeg desnog točka.
Èemu on služi, da li da vozim bez njega ?  Oseæam gasove u kabini, kada je uključen ventilator.

garac

a to imajo dizli in bencinarji? Avto si takšen že kupil? rabljen...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

CitroX

Pri moji xsari je občasno smrdelo po gorivu in dve leti nisem našel težave. Letos je zasmrdelo bolj in sem hitro ustavil, odprl motor in ugotovil. da pušča objemka pri nekem elektromagnetnm ventilu - verjetno povratni vod za gorivo.
Zamenjal sem obe objemki, ki sta puščali in težava je odpravljena.
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

zlikovski

Cevke niso bile porozne, ali znapokane?

CitroX

Pri meni niso bile cevke krive (poroznost). Objemka je neka čudna (original seveda) in na mestih ne stiska več dobro (ne objema cevi v celoti), ker se cevka preveč stisne. Tisti objemki sem snel in objel z navadnimi na vijak, ki enakomerno prijemajo po celotni površini. Nekaj bencina je uhajalo na stiku med plastično cevko in kovinskim ustjem ventila. Ker bencin hitro hlapi, je težko opaziti, razen, če pogledaš takrat, ko smrdi.
Mogoče je to tudi v tvojem primeru. Zagotovo pa ne bo škodilo, če boš objemko zamenjal, pa strošek je ničen.
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -