Engine System Managment Faulty

Začel/a nzlode, Maj 29, 2011, 11:08:22 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

nzlode

Na mojem C4 se občasno zapisuje 'Engine System Managment Faulty' , predvsem, ko je motor hladen.Ima kdo podobno izkušnjo?

garac

Letnik, model (dizel-bencin) Morda bo komu to kaj v pomoč?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

nzlode

Citat od: garac;101868Letnik, model (dizel-bencin) Morda bo komu to kaj v pomoč?

Letnik 2005, model 1.6 bencinc, 16 V. Zelo ga imam rada, vendar je spaka.

klavdijo

Mislim da ti ne potrebuješ da ti kdo opisuje podobne svari, ti moraš z avtom čim prej na servis!

MSrougeZX

Pri enem angležu je bila napaka na vžigalni tuljavi cilindra...na tester pa se bo vidlo...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

rumeni

Tudi moj Citroen isto - Eng man system faulty. Avto zgubi moč. Po avtocesti navdol kokr hočeš hitrosti, v hrib grejo vsi tovornjaki mimo. Ugasneš, užgeš, kot da ni nič. 20 km - ponovi vajo. Kdo podobno? Kaj je krivo? Mehanik pravi, da nič. Seveda nič, pri nizkih hitrostih se ne dogaja, do 130 pa dvomim, da ga gonijo na tistih valarjih. Je avto varen za vožnjo ali vztrajam pri mehanikih, da gremo na avtocesto?

north

Avto priklopit na tester in sprejmljat parametre v živo še prej pobrisat napake in se zapeljat na avtocesto da se vidi kdaj pride do napake. v safe mod ga ne vrže brez razloga ...
Citroën - Creative Technology

xpuser

Zdaj ene dva meseca voz nazaj naj menja vse kar se spomne.
Ko bo to mimo pa na nek soliden tester, bi napisal da na dober pooblaščen servis samo me bodo spet kritizirali.