HID in BSI

Začel/a OMICRON, Maj 26, 2011, 08:35:28 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

OMICRON

Zdravo!

Prejšnji dan mi je iz čistega mira "umrl" zaganjač. Ko sem prišel do avta da bi se odpeljal, se zaganjač ni obrnil.

Kasneje smo ugotovili, da je na avtomatu zaganjača napaka (baje je bil kurcšlus) ki je povzročala pregorevanje F8. Kasneje so mi zamenjali avtomat in to je bilo to.

Po tem se je porodil nasvet naj odstranim HID. Glede na to, da sem slišal nekaj stvari okoli HID-a (predvsem pri pežojih), da rad zmeša BSI in podobno, me zanima ali je bil to dejanski vzork in kaj lahko storim, da bi vseeno HID obdržal in se ne bal, da mi bo skurilo BSI.

Hvala za odgovore!

north

Hej imel peugeota z xenonom oz HID bsi je totalno mešalo ko si vklopil kratke luči je štrom čisto počepnil  če ti sedaj ne dela problemov pusti notr če jih pa imaš pa raj ven pober.
Citroën - Creative Technology

OMICRON

sem zadevo razčistil že s francozi ker na žalost v sloveniji nihče ni poznal odgovora ...

Zadeva je sledeča:
Priporočljiva moč je 35W. Takšen ksenon je tudi tovarniški. Sprejemljiv je še 55W, ki pa že lahko čez čas povzroči težave predvsem ob štartu ksenona. Problem, ki pa se pri vseh omenja je pa premočan kit in sicer 85W. Ta pa povzroči posledično premočan tok po vodnikih in premočan tok skozi BSI ki ga pa uniči ...

pr men hid ostane ... enlet ga mam notr do zdej ni blo nč narobe ... UPAM da v bodoče tut ne bo ...