Osvežilec zraka

Začel/a bajsi6, Maj 20, 2011, 02:51:18 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bajsi6

Pozdrav!
Uporabljate integriran osvežilec zraka? Se ga da kupit še kje drugje kot pri uradnem Citroen prodajalcu?

LP
Ni slabih avtomobilov, so samo slabi šoferji!

masun01

uporabljamo,samo  citroen tergovine

Gox

Jaz ne uporabljam. Se mi zdi predrago, pa se ne ves kaksno kemikalijo vdihavas.

V mojem disi po usnju, osvezilca pa niti ni bilo noter, je sam plastika.

dvorjan

Citat od: Gox;101169osvezilca pa niti ni bilo noter, je sam plastika.

Ob nakupu avta pride zraven ena ampula, tako da na zacetku je verjetno ze disal ... Meni po mesecu pa pol se disi ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

klavdijo

Zadeva je definitivno predraga (10.39€), kupil bom neko dišečo tekočino,in bom vložek na novo prepojil! Kar bo verjetno več kot pol ceneje! Dišalo pa bo itak kak mesec, kot vse ostale dišave!

bajsi6

Sam vložka še nisem kupil (v avtu pa ga ni bilo), ker se tudi meni zdi predrag. Sem mislil, da ste našli kako cenejšo "original" varianto.
Hvala vseeno
Ni slabih avtomobilov, so samo slabi šoferji!

gigo

Tukaj sem napisal kako si malce stvar prišparaš. Rezultat ni ravno ekvivalenten ampak te ne peče vsakokrat po denarnici.
http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=4733&highlight=obnova
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

frantoluci

Jaz sem dal tudi gobico ven in jo namočil v dišečo tekočino (dišavno tekočino sem dobil za darilo - taka z lesenimi palčkami - večkrat videl po raznih trgovinah). Ko dam osvežilec pod nos mi fajn diši, po avtu pa ne vidim-voham nekega učinka.

tomazpog

Ucinek je, nic bat.. Sicer pa ni fino, ce bi ti disava butala v nos.. Najlazje bos ugotovil razliko, ce vzames disavo ven za kak dan.. Bos hitro zavohal razliko hehe

frantoluci

Že deluje.
Namakam na dva tedna (gobico v dišečo tekočino, seveda).

satan_slo

Citat od: frantoluci;109260Že deluje.
Namakam na dva tedna (gobico v dišečo tekočino, seveda).
a obstaja alternativa tej gobici recimo vata???V mojem je prazen vlozek:((

Gox

5-6 let nazaj, ko si kupil avto (recimo C4) je bil vložek poln, pa še celo en ali dva vložka si dobil zraven ...

pri novih pa je sam čep :)

Nisem imel še tega v avtu, tako da ne vem niti koliko stane pri nas na servisu ... Se pa da poiskat tudi na eBayu > 13funtov pa je v Sloveniji ...

http://www.ebay.co.uk/itm/JASMIN-AIR-FRESHENER-REFIL-CITROEN-DS3-C4-PICASSO-/370640189159?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item564be076e7

MSrougeZX

Pri novem avtu dobiš zraven 1kom...gox ti si kupil rabljenega pa so že porabili...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Gox

Dvomim da bi porabili in potem vrgli vložek stran .. pomojem ga ni bilo sploh noter.

Xandrej

Zraven vsakega novega avta s to zadevo je en komplet dišave zraven 100%. je pa odvisno ali prodajalec s tem šverca...