Problemi z cukanjem Dyance

Začel/a SchPN, Maj 19, 2011, 10:07:18 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

SchPN

Živjo. En nasvet rabim...

Zdej ponosna lastnica ma kuj na začetku mal problemov...

Prvi je že ta, da živi v Idriji - torej je kle kdo, k je z unih koncov pa se spozna na zadevce? Kontakt lohk na zasebno sporočilo al pa kle? Za kakšno malenkost pogledat...

Druga zadeva je pa tole cukanje.
Torej dogaja se, da nikakor noče lepo lavfat mašina... vžge ok, minimum gas ok... kakor pa hoče dat gas, pa začne cukat in jo nikakor ne more spravt v prave obrate oz. da bi se lepo pelala... cuka... pa nobene moči nima.. kot bi jo zalivalo...

Verjetno bi blo za pogledat sveče, kable za sveče, bubino pa platine?

Kaj svetujete?

Hvala že v naprej v imenu Mirjam.
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

Zeko124

Se ne spoznam, ampak za začetek bi pogledal če ni slučajno zabit frgazar...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Probaj prvo kable od razdelilne kape do svečk pogledat, ter samo razdelilno kapo.
Vinotoča vprašaj če pogleda zadevo.

sušo

Citat od: SchPN;101038...bi blo za pogledat sveče, kable za sveče, bubino pa platine?

Jest bi tlele štartu. Pol pa lagano sportski na frgazer pa naprej.

garac

Kaj pa če bi jo Boštjan z idrje malo pogledal?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

SchPN

Citat od: garac;101063Kaj pa če bi jo Boštjan z idrje malo pogledal?

Sem poslal kontakt ja... tko da bo že neki. Itak en more... K sama ne bo :P
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

vinotoc

Citat od: zlikovski;101042Probaj prvo kable od razdelilne kape do svečk pogledat, ter samo razdelilno kapo.
Vinotoča vprašaj če pogleda zadevo.
Ojla,
hvala za zaupanje, ampak jaz teh stvari ne obvladam! Saj bo Boštjan ane?
LP vinotoc in pozdravi bratranca.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

garac

ja da ne bo iskal razdelilno kapo

zliko, zdaj si pa malo mimo usekal, haha. Naj te potolažim, nisi prvi, ki je to naredil. Tudi mene je en tip prepričeval, da imam hin frtajler. Ko sem rekel, naj mi pokaže, kje pod havbo se vraga to čudo najhaja, ga ni našel.
No na koncu je ugotovil, da nekje je, samo on ga ne najde, ampak vsak avto ga ima...
[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

prjatlco bi pa lahko malo za frtajlar, to pa ja
[SIGPIC][/SIGPIC]  

SchPN

Citat od: garac;101088ja da ne bo iskal razdelilno kapo

Brez skrbi ;)

vidobbb

Poglej dizo pa mrežico pri cevi za benz na frgazarju,če ni za prepucat.

amipick

Prvo pregledat VSE cevi dotoka benzina!Lahko je ena samo malo počena pa vleče falš zrak.Nato mrežico/filter na vplinjaču in nato drugo-sveče,...
Èe na minimumu dela lepo,bi stavil na cevi ali pa je slaba črpalka goriva.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

SchPN

Kolkr vem se je včer zamenjal kondenzatorček pa še spotoma še slab jermer od alternatorja.

In to je to :) Zaenkrat...

dyane

Saxoji so poceni....ni fergazera ni problema:argue1:
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlikovski

@Gaši včasih lahko nagaja kapa na frtajlerju, gre vlaga not pa to pa take, potem to zna tudi cukat. No glede cukanja je lahko več vzrokov, stvar je treba pogledat pa malo pošraufat. Ni pa to nebi baubau in cel kup elektronike kot pri novih avtih, kjer neveš kje bi se spravil zraven.