Menjava volanskega obroča

Začel/a namcu, Maj 19, 2011, 07:11:11 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

namcu

Je kdo že menjal volanski obroč? Meni se lušči ustnje.
Sicer samo na levi strani volana. Ne vem ali sem ga jaz prijel s kakšnimi umazanimi rokami, oz je to storil kdo na servisu, oz. je to delo terorista:Hammer3:. No meni ga bodo zamenjali, ker je avto še v garanciji.

Je že imel kdo podoben problem?
Koliko časa traja takšne menjava?

garac

za enkrat na c4 pic to ni bil problem, sicer pa klasika za xsaro picasso. Ta poseg ne more trajati prav dolgo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Tile citro volani so sploh neka žalost, saj postanejo v nekaj letih oguljeni. Tudi xantie imajo oguljene volane., pa C5 stari modeli tudi niso nič boljši.

Je pa to ena redkih zamer, saj so drugače avtomobili zelo v redu.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dobek

ce bos volan kar menjal, ne pa dal preoblacit, se za kako dobro ceno priporocam za starega
:burn:

namcu

bi ga dal, vendar so starega obdržali na servisu

dobek

aja, garancija..komaj zdaj videl. skoda...

hadei

Moram povedat, da pri 220 000 km moj XP še vedno nima obrabljenega volana. Pa še usnjen ni. Po mojem je to bolj problem, ki jih povzročajo prstani.
[SIGPIC][/SIGPIC]

bingo

...pa da se punce/žene/babe/metroseksualci mažejo z vsemogočimi žavbami in robčki potem pa kemični preparati (skupaj s človeškim potom) počasi volan načnejo....

kalbo

Po drugi strani bi bilo verjetno bolje, če ne bi tako kot povsod varčevali (zbijali stroškov na račun dobička) in uporabili kvalitetnejše materiale.

dobek

Citat od: bingo;101567...pa da se punce/žene/babe/metroseksualci mažejo z vsemogočimi žavbami in robčki potem pa kemični preparati (skupaj s človeškim potom) počasi volan načnejo....

ne nosim prstanov, kemije (razen deo roll-ona) ne uporabljam, volana se ne oklepam, kot da bi imel kronicni artritis - pa sem se na vsakem citroenu unicil volan, tako usnjene, kot navadne...piksno imam zdaj slabe 5 mesecev in se po 18tkm ze pozna obraba na volanu

dexterboy

@dobek, potlej je pa za tebe edini volan iz lesa, ebovina, masiva, lepo polakirano in zbrušeno... :-)))
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

masun01

mislim da je problem v tvojem ph oziroma potu katerega oddajaš

dobek

dexterboy: zato so mi pa vedno bile alfe (no, do ene par let nazaj) tako hudi avti, ko so se imeli lesene volane :Red-Irate::funny34d:

masun01: bemti, daj razlozi moji boljsi polovici, da nisem sladek, ampak kisel :Hammer3:

drejci

Citat od: namcu;101020Je kdo že menjal volanski obroč? Meni se lušči ustnje.
Sicer samo na levi strani volana. Ne vem ali sem ga jaz prijel s kakšnimi umazanimi rokami, oz je to storil kdo na servisu, oz. je to delo terorista:Hammer3:. No meni ga bodo zamenjali, ker je avto še v garanciji.

Je že imel kdo podoben problem?
Koliko časa traja takšne menjava?

Pozdravljeni koliko je avto star in koliko ima km,da si še lahko uveljavil garancijo za volan.L.P.Drejci.

namcu

Avto je bil star 1 leto in 5 mesecev. Imel sem prvi redni servis na 19 800 km.