Motor cuka in ga mori 1.0

Začel/a TICKO, Maj 13, 2011, 03:28:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

TICKO

saxo letnih 98 mašina je 1.0 drugače dela vredu, samo občasno ga nekaj prime in zašne med normalno vožnjo bremzat mašina (tak občutek kot bi mu oduzel gorivo) pa tudi v prostem teku takrat ko ga pač prime, če pohodim gas do konca se mašina ne zavrti v obrate pampak ga kar mori in šele nato se zavrti v obrate.vzrok takega početje pa je......?????
sem pa na zadnjem servisu menjal filter za forivo pa se mi zdi da je nekaj časa bilo vredu. je mel še kdo podoben problem??

hvala za odgovore:Hammer3:

mirchi

Ti dela to v ovinkii al po ravnem?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

TICKO

dela to po ravnem, mam pa na sumu kako pumpo za bencin. šem ta vikend naredil 200 km pa ga mal preturilal. pa se mi izdi da se je prestavlo na boljše :)

TICKO

sedaj ga je začelo pa že orenk trgat:) med vožnjo cukne kod da bi bremzo na polno pohodu, daš v ler in avto se zaganja sam od sebe pohodiš pedalko za gas in kag kar zamori(kod bi mel preveč zraka, sam ni to) če ga spraviš v obrate ga vrti v blokado in takoj spet oduzame moč  kot bi bencin oduzel. resnično nimam pojma kaj bi bilo. moje mišlenje je da je fuč motorček prostega teka na vrhu mašine, ke ob delovanju se loputa neprestano sama nastavlja al je kaj drugega...????

TICKO

mislim daem odkril napako, zaradi premalo olja, pod minimumom je verjetno avto cukal in tako dalje. sedaj ko ma loje tega ne dela več....:BigThumbs::BigThumbs:

zlikovski

Jaooo.
Pa da neboš čez nekaj časa pisal, da ti je mašina hin, pa da je citro za en ku..c,.....