C3 quick roundup

Začel/a bizi10, Maj 12, 2011, 10:06:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bizi10

Kolegi Citroenarji pozdravljeni,

Odkar sem prodal svojega Citroena in mi je Dvorjan prodal japonca sem sicer brez Citroena pri bajti, ampak nič ne de, če bodo pri Citroenu še naprej delal tako kot zadnje čase (novi C5, DS3, DS5?) ni izključeno da spet kdaj pride še kak k hiši. :) (mogoče v par letih za ženo DS3?)

Kakorkoli. Pišem vam glede mnenja o avtomobilu Citroen C3, letnik verjetno nekje 2003-2006, na voljo je do 5k EUR (zadeva je še toliko bolj delikatna ker svetujemo tu avto za taščo). Da ne berem po dolgem in počez vsega v tem podforumu me samo zanima kako je z motorji, so bile s katerimi kakšne težave, kaj priporočate dizl, bencin, koliko kw? In pa na splošno če so kakšne serijske napake s temi avtomobili? Je antikorozijska zaščita na nivoju xsar in C5-k? In pa nenazadnje če kdo pozna kakšno C3-jko od znanega lastnika, ki bi bila pravilno vzdrževana, ohranjena in cenovno nekje zgornjih okvirjih, se priporočam za informacijo.

Hvala.

mato

Èe je avto lepo vožen nikoli karamboliran, servisiran,mogoče tud kdaj opran nebi smel kar tko rjaveti. Mislim da C3 nima problemov skakšno rjo. Seveda priporočlivo je pa da bi bil avto tud antikorozijsko zaščiten. Èeprav ljudje na zaščito dajo avto šele potem ko začne rjaveti žal prepozno.