Jumper nov tip

Začel/a bobi, Maj 09, 2011, 08:53:33 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bobi

namenjen se k nakupu novega jumperja 4 35+ 3H3L

ima kdo kakšno več inf o kvaliteti dostavnika:BigThumbs:

garac

se pravi največja različica. Bratrenec ima peugeota 30hdi s katerim je več problemov, kot ne. Tu na forumu ima novi Jumper v lasti kalbo, ki ti lahko kaj več napiše, kolikor vem je do sedaj imel le en problem, drugače pa dela
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

tomaz555

V službi vozim Peugeota 3.0 Hdi. Na začetku nič problemov, okoli 100 000 km je j...l v glavo(masa ), sedaj jih ima 160 kkm in dela super. Vmes je potekla garancija in smo menjali servis. Motor je super, polno naložen ne pozna klancev, poraba okoli 10l, razen s prvo prestavo je težje speljevati, rado cukne. Na avtocesti je super, boljši kot marsikateri osebni avto. Leti preveč (preko 170 po GPS). Glede  na stari model je v mestu malo manj okreten, vendar pa bolj prostoren. Stranska vrata so takoj za kabino, kar je za nas prednost. lp

garac

prednost je tudi, da so drsna vrata večja, kot jih ima konkurenca, odvisano kaj rabiš, pa morda so ga sedaj z vrati tudi že dohiteli, ko pa je prišel na trg so bila ta vrata zmagovalna
[SIGPIC][/SIGPIC]  

kalbo

Ja Gaši ima prav, da imam jumperja, ki pa ni več nov. Star je dve leti in osem mesecev in do sedaj sem imel samo dve težavi. Po dobrem letu eno jutro ni vžgal (15 minut na servisu - popravek na računalniku), drugič pa mi je zmrznil alternator (lani decembra pred domom povozil lužo, ko sem parkiral je voda stekla na alternator, ponoči je bilo -10 in zjutraj motor ni obrnill). Ker tega nisem vedel avtovleka pa gas na servis. Tam pa šok motor ne obrne je fuč. No po eni uri v topli delavnici pa je voda iz alternatorja odtekla in kombi vžge kot nov (prvi tak primer tudi za serviserja, ki je tudi prej na vse drugo pomislil).
Z jumperjem sem super zadovoljen in ga ne zamenjam. Sploh pa sem navdušen nad dodano šesto prestavo, na avtocesti je res zmaga.

Sori. Še o čem je govora jumper 2.2 hdi L3 H2. Èe te kar koli zanima pa javi.

mato

Pr nas mamo jumperja 3,0 HDI 30,000 km,pa za enkrat nobenih problemov. Špila ko urca gre pa kot avion.

žabec

Še en vtis o bratrancu Jumperja Ducatu, ki je mehansko razen motorjev njegova kopija. Imel sem nesrečo s svojo hondo, z nosovi sva trčila skupaj z Ducatom za prevoz potnikov, pri tem je odtrgalo kolo Ducatota, iz menjalnika potegnilo pogonsko os in do dobra zvilo krmilni mehanizem. Na sredini je pretrgalo spodnjo roko, na prvi pogled bi rekel 5x1 cm v profilu. Avto je bil seveda nevozen, na hondi pa odrsana feltna, zmečkan blatnik, počena luč in udrt odbijač. Normalno sem se odpeljal z njo brez kakih kasnejših problemov. Zgleda, da so pričeli šparat na kvaliteti vgrajenega materila v te kombije.
Samo ena boginja je prava !

bobi

hvala za odgovore veliko pozitivnih inf. pri nakupu.avto bo kar veliko obremenjen tudi z prikolico sm 3000 kg in mislim, da ne bom imel problemov na cesti motor bo 3.0 hdi

garac

če se boš odločil za nakup, nam prosim potem napiši kako si zadovljen pa to, morda pomagaš pri odločitvi še komu
[SIGPIC][/SIGPIC]  

bobi

ima kdo kakšne izkušnje kako se obnese zračne blazine na Juperju v original izvedbi,goldsmith dodatne blazine poznam.Problem je, ker ne moreš spustit zadnjega dela dostavnika za nižje nalaganje

bobi

na tržišče prihaja no močnejši 3.o hdi z 18o km in motor euro 5 predvidoma konec septembra inf. za vse tiste,ki ste namenjeni nakupu!

mato

Pr nas mamo jumperja 3.0 HDI starega 9 mesecev 50.000 km, smo zelo zadovolni avto dela kot urca. Danes sem se lotil zaščite votlih delov in kaj ugotovim, da je res samo dostavnik. Vozi čim dlje potem pa zavrži. Poberem ven čepe spodaj na pragovih in se usuje iz pragov čisto droben pesek. Brizgam noter zaščito za votle dele in je na vseh punktih teklo ven sploh pa na zadnjih obrobah in bokih. Tko da avto nima nobene tesnilne mase na spojih, razen tam kjer je nabrizgana čez spoje. Zaščita več kot ne res potrebna. Potem je jasno zakaj imajo avtomobili po pragovih znotraj pesek blato. Ko peremo avto al pa ko je dež se vse to lepo zmoči in rjavi. Šparajo zgleda že vsi proizvajalci avtomobilov.

breznikar.peter

...Ker že v tej temi govorite na široko o Jumperju, bi imel še jaz eno audio vprašanje.
Pred kratkim kupili novega. Imam pa vprašanje glede radija. Prišel je brez in seveda treba je dat neki notr,da špila stvar:)
Ker že danes ima vse euro priključek je ta stvar toliko lažja..no vsaj tako sem mislil:) Problem nastane,da ni zvoka? Zvočniki so notri, preverjeno..Torej je problem v priključku ? Je mogoče treba kaj prelotati ? Sam sem bil mnenja,da je ta euro priključek " click click style " in stvar pali..No, žal ni šlo tako gladko. A je možno,da je treba kaj lotati ? Radijo je nov, je pa " no name " firma.

LP,
Peter

mitja12345

mogoče na računalniku aktivirat?

breznikar.peter

Hm, ja..mozno..Nc jutr bom skocu na servis, pa,da vidim ka bodo rekli.