28.5.2011 - o'Bala RAJD

Začel/a garac, Maj 08, 2011, 12:56:14 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Ja ampak papirji so ostali, zame je dost, ampak za npu.
V glavnem, če bi rad arhiviral dokumente so pri meni.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

vinotoc

:emot77::emot77::emot77::RandomSmiley:
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Jagoda

Vrtnar hudo dobr ti je tale strip s slikam ratal. ODLIÈAN HAHAHAHAAH
Dober je za kogar je ...

Lenko

Midva s krtijo sva pa ujela garača na laži. Vedno je trdil da je zagnan citroenar in tako naprej. Včeraj pa sva ga na črnem kalu dobila v objektiv. Vozi Peugeota.

dvorjan

Kakega peðoja? To je fizol, sobotno sponzorsko vozilo, ker so bili vsi Citroeni zasedeni. =)

Drugace pa z Garacem ze delava na novi takticni pripravi na katerikoli naslednji RAID. Nic skrbi, odpravila bova tiste redke najine pomankljivosti, k zatiranju konkurence, kot je to obicaj pri lokalnih organizatorjih, pa ne bova posegla.

There can only be one dream team.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

@lenko, na izbiro sem imel matov ami8, žigov oranžni spak, ali pa tale biser francoske tehnologije, ta francoski anti Golf! Seveda sem se v pričakovanju vremeskih neprilik odločil za vozilo s klimo in trdno streho.
Seveda se tako matotu, kot žigu zahvaljujem.
Ravno nek zagnan citroenar pa res nisem za vsak dan bi z lahkoto imel tudi kak renault 4, peugeot, morda bi celo v subaru imprezi zdržal kak teden?
Moj prvi hobi, pa so nabrž res citroeni ob dobri hrani in kakšnem požirku šabese recimo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jagoda

Kalbo tale moje rešitve so ti pa prov prše a?
Dober je za kogar je ...

kalbo

Seveda Jagoda, ob prvi priliki bova poračunala...

dvorjan

Jah, jaz pa cakam Vojka, da objavi uradne rezultate. Verjetno imajo domaci "statistiki" se precej dela. =)

Zeko124

Citat od: garac;101866aja * 1 primoski meter je 0.7 km po naših standardih.

No super Gaši, da si takole lepo preračunal, koliko je pa Dolenjskih 15 minut pa tudi že veš, ane? haha.

No priznam, bi ob priliki popravil en rek, ko mačke ni doma ne plešejo samo miši, pač pa tudi Zekoti, ob predsedniški odsotnosti sem si drznil ogledati predsedniško palačo v Štorjah in naredil ene dva kroga okrog CX-a. No, na zunaj je prav lepo pomalana. DAK bo pa očitno kmalu naprodaj, ker Koprski el presidente očitno planira veliiiiko družino, saj si je pred hišo postavil zeloooo veliko igrišče ;))

ON TOPIC: vidim da ste se imeli fajn, super :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

SchPN

Jou.
Najprej pohvale Koprčanom za dbest rajd... res mi je blo fajn.

Žal mi je samo to, da je kalbo plačal več od mene in sem bil zato posledično šele tretji.
Ampak drugič bom kakega stotaka še več prslonil :)
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

bizi

Tud men je bilo zelo zelo fino.Zdaj pa eno vprašanje.
Glede na to da je po lublanskem rajdu spet kalbo zmagal me zanima kakšen je cenik za zmago.V Ljubljani je ponudil zelo zelo malo (po gorensko pač) je bil pa edini,smo zmago dal pač njemu.
bizi

dvorjan

Jaz bi rad videl rezultate - crno na belem. Kako se tockujejo cas, casovne kontrole, vprasanja in odgovori ... Pac tak pravilnik, ki pije vodo (ne pa samo snopc pa pir in vino). =) Ziher kako tocko prinesejo tudi lepe oci in stas (no, potem bi morala biti z garacem gotovo na stopnickah) ...

Jagoda

Citat od: SchPN;101982Jou.
Najprej pohvale Koprčanom za dbest rajd... res mi je blo fajn.

Žal mi je samo to, da je kalbo plačal več od mene in sem bil zato posledično šele tretji.
Ampak drugič bom kakega stotaka še več prslonil :)

Sej sem ti povedu kje dobiš rešitve...
Dober je za kogar je ...

janez

Zdaj mi je pa žal, da nisem prišel... bi se Koprčani vstrašli mojga teženja in gnjavljenja in bi ziher zmago meni dali... sam da sn tiho...

heheh