28.5.2011 - o'Bala RAJD

Začel/a garac, Maj 08, 2011, 12:56:14 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jagoda

Citat od: dvorjan;101989Jaz bi rad videl rezultate - crno na belem. Kako se tockujejo cas, casovne kontrole, vprasanja in odgovori ... Pac tak pravilnik, ki pije vodo (ne pa samo snopc pa pir in vino). =) Ziher kako tocko prinesejo tudi lepe oci in stas (no, potem bi morala biti z garacem gotovo na stopnickah) ...

Vrtnar ni nobene lepote v stripu omenjo? Kako to da je to spustu?
Dober je za kogar je ...

dvorjan

@Jagoda:
Zato ker bi si ti spet vso tipkovnico in misko oslinil, pol bi ga pa serviserji najebali. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jagoda

Citat od: dvorjan;101995@Jagoda:
Zato ker bi si ti spet vso tipkovnico in misko oslinil, pol bi ga pa serviserji najebali. =)

To je pa res ja.
A rešitve nisi uporablju? Najbrž nisi verjel, da so prave kaj? Škoda. Kalbo me je poslušal ko je bil še čas.
Dober je za kogar je ...

janez

Jagoda

Citat od: janez;101997...banda...

Prjatu tko je! Gnar je gnar. :)
Dober je za kogar je ...

SchPN

Citat od: janez;101992... bi se Koprčani vstrašli mojga teženja in gnjavljenja in bi ziher zmago meni dali... sam da sn tiho...

Pol bi bil NULTI :) pač pred prvim ;)
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

garac

še dva dokaza na korupcija.

1)Kje so parkirali ostali in kje sva morala mi2?
2)Vsi iščejo pandolo, ki je sicer v dolini! Le kdo ga je poslal tja?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Prav fino je bilo - trasa raida je bila zelo lepo speljana. Jaz sem bil celo zamudnik, pa so vsi kljub temu prijazno počakali še name, da sem lahko še jaz startal. Fino je bilo to, da si za nadaljno pot zvedel šele na kontrolni točki. Pa jota je bila odlična. Res zelo dobro organizirano.

Ker sem bil prvič brez sovoznika, je bilo nekaj več dela, pa sem moral kdaj tudi ustaviti in malo prebrati, kam naprej. Na srečo sem kasneje naletel na druščino goricijanov, pa so me prijazno vzeli pod svoje okrilje. Imeli so tudi svoji "kontrolni" točki, kjer sem tudi jaz bil deležen njihove kapljice za moč. Goricijani, prave face ste.

Ma smo spoznali še Gorazda ki ima lepo belo žabo in njegovega kopilota, šefa celjske sekcije, pa smo na dolgo in široko podebatirali o - saj veste čem.

Ma je blo res kul.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

amipick

Hvala vsem udeležencem rajda,ki se kljub vremenskim neprilikam niso ustrašli.Rekel sem -ceste bo namočilo,da nebi prah osvinjal teh lapih avtkov in pa da nebi gume cvilile v ovinkih!
Po rajdu pa je ITAK sonce posijalo.
Garač,me ne poslušaš,jaz sem ti naštimal zmago,celo namignil sem ti,da na kakšni točki se malo odpočij,ne tako hitro okoli,ma ti NIÈ!!!Divjat,kot da bi te kitajci lovili in na konec pridet pred organizatorjem,halo?Prav ti bodi,drugič pa poslušaj.
Pa celo domov si šel pred podelitvijo,kako le naj bi ti torej mi dali nagrado???
Kalbo je bil tam,pa smo jo njemu dali,smo rekli da je iz istih krajev,pa boš ja razumel in ne zameril.
Hehe,malo heca!
Garač,odlično si poslikal naš glede na razmere dobro uspel rajd.Lotili smo se ga od 10 ure dalje,izpust ekip na 2 minute,navodila o poti smo vam dajali sproti,da bi ohranili vsem znano skrivnost o cilju,ki je bil na kubedu.Kaj čmo,dokler nas domačini prenašajo in je naš član hišnik dvorane bomo TAM IN NIKJER DRUGJE!Nagrade so dobili:
1. mesto-Marjan Oblak,sopotnik Darja
2. mesto-Alenka Vlah,sopotnik Božo
3. mesto-Rok Malovrh,sopotnik Katja,Filip,Bor

Najmlajši udeleženec rajda-Bor Malovrh
Tanartazadnji rajdist-Gorazd Skrt
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

garac

Kubed je fajn. Saj veš, da se nama je mudilo, dvorjan je moral potem direkt via štajerska dežela. Najbrž bi v sončnem vremenu vozila dlje. Èe bi raid vzela bolj resno, potem bi najbrž ne bilo tako zabavno.
Kako pa bo s slikami z stražnega stolpa? A jih bomo kaj videli al kako?

drugače pa moram vse še enkrat pohvalit, dokaz, da je blo fajn je tudi to, da smo kar precej strani že popisali po forumu

aja, pa še to moram pohvalt, niste pozabili na 50 let ami6, niti na 20 let ZX!
[SIGPIC][/SIGPIC]  

amipick

Tiste "slike" iz stražnega stolpa je vzela policija(slikal Tony),dobite po pošti sliko z položnico-VSI!Slike so drage,kaj čmo.
Kako se že imenuje Predsedniško nabrežje v kopru?Po mnenju večine-Predsedniško.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

garac

O, Marija, saj sem vedel! Imela sva ogromno prednost, tako, da bi lahko jehovim pričam lahko požagala ali požgala tisti stolp. Zdaj pa imamo! Upam, le, da ne bodo še kakšne pike.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

dvorjan

@Vojko:
A lahko prosim objavis se vprasanja in pravilne odgovore, da bomo vedeli za naslednjic ... kako stvari stojijo na obali ... =)

krtija

@Dvorjan & Garač: You were 2 fast & 2 furious hehe

dvorjan

Jah, nimas kaj, gorsko-hitrostne preizkusnje v najtezjih pogojih (naliv, blato po cesti, makadam) nama sploh lezijo. Je pa gumarsko vojno tokrat brez dvoma dobil Nankang, Toyo tabor pa v jok in na drevo ter vse igrace s seboj. =)

Ampak tako kot sva prepevala med spustom pa se Loeb in Elena ne znata. =)