Citromobile 011

Začel/a garac, April 28, 2011, 09:52:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Vse za prodat...

Sm original stanje (vse vam na listu piše)...

Xandrej

- vhodna avtocesta na nizozemsko
- Ulice po amsterdamu
- kanali žabe
- žabe
- red lights street

Xandrej

Jutri še kaki filmček gor ruknem...

To je iz moje strani drugi teden imam piknik pa še uzmenjamo slike pa bom še kako gor priheftal...

andraž

Lovro

Ja, gor je te robe ko blata, očitno najdeš še marsikaj originalnega. So zgleda gor bolj šparali avte, kot pri nas. Je pa res, da je bilo gor v tistih časih veliko več avtov, kot pa pri nas, ko sta bila fiček in spakon že pravi luksus.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

zlikovski

Citat od: Xandrej;100093Ta kot iz trgovine za prodat... Mislim, da je imel ceno 28 000€ TE KOOP se reče po njihovo in kar nekaj avto je imelo ta napis gor...

- Dandyika...
- M35 je bilo tam mislim, da 4 komadi...
- citroeni citroen citroeni....

To pa nisem znal da je Traction šestak!?

Kaj pa tisti ''sterilen'' CX to ima novejšo mašino not, pri kateri je odmična v glavi, se pravo bencinar 2.0 če se nemotim?

Xandrej

Ja so bili 6 cilindraši. meni bolj finta kot oni tamali 4 cilindraš... Ta je res bil kot iz trgovine oz. sterilen!

zlikovski

@Xandrej sva na isti valovni dolžini :)

Citroenovc

Traction je lahko tudi šestak. Pa proti koncu produkcije se je pri šestaku dalo kupiti tudi hidravlično zadnjo premo :-) (že napoved DSke)
OK

LP
Primož

zlikovski

Kakšne poučne informacije.

garac

lovro, gor  je več in bolj ohranjeni avti so ko v franciji, v letnih, ko se je dobra roba ugodno dobila nizozemci pokupili
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jagoda

Citat od: garac;1000753000 avtov je malo huda cifra, se jih pa res zbere ogrooomnooo, ampak lani sem bil glede ponudbe delov kar malo razočaran. Največ je bilo modelčkov, a me je vinotoč kar uspešno nazaj držal, sem mu še danes jako hvaležen.[/

Aha aha, tudi meni je šepetal. Tudi delov za HY ni blo dosti, lahko bi pa kupil drugega v odličnem stanju za 12000€. Vrtnarja cca 1 leto čakam da mi pošlje slike od štanta kjer so gor kromani deli, iščem namreč žmigavce ki svetijo naprej in nazaj... Èe mate kakšen nsalov slučajno od kakšnega tacega štantarja bi bil zelo hvaležen.
Dober je za kogar je ...

Xandrej

Ja smo kar nekaj delov nakupili tudi. So ljudje kar nekaj naročili. Dali denar in vse smo našli iz obeh doooolgih seznamov...

Mike666

Traction je bil tudi osmak mislim da v samo treh avtih. Za enega se baje ve kje je, za drugega so ga baje nekje ukradli ko so ga peljali iz salona tretji pa bi se naj nekje skrival ko so ga pred vojno nekje zakopali a se ne ve lokacija.
Zaj kolko po pričanjih jaz vem. Èe je kak drugače me popravite.
Obstajale so tudi DS-ke 6-cilindrov ko so se zadji dve svečki menjavali v armaturki.   (Spet vem samo po pogovorih)!

Mike666

Andrija žejen pa si ziher bil ko hudič. Ker so se ti vendar tak sline cedile da si bil kot polž ko je horny hehehehehe:)