Prvomajc 011

Začel/a garac, April 24, 2011, 09:45:59 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

1) med fotrom in CXom je očitno preskočila kaka iskrica, kar poglejte, kako se gledata ;)

4) Anže čekira AXa GTi :)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Nada iz MB najbolje vozi spretnostno!

zlikovski

Lepo!, pa vreme ste imeli kot je videt odlično, prinas pa dež, dež.

dvorjan

Ja, vreme je bilo kar v redu, vsekakor bolje kot doma. Veter zna se vedno narediti kar hladne vecere ...

In ce se ze gre na morje, se gre plavat. K sreci so me kolegi pravocasno opozorili, da je morje se mrzlo. No, na morske jezke nisem bil opozorjen, sem se jim pa do zadnjih sekund uspesno izogibal, potem pa so terjali svoj davek. =)

Hraber sem pa le toliko, da sem sel plavat z neoprensko obleko.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

mirchi

Jaz sem letos prvič dobesedno vletel na prvomajca in moram povedat,da sem bil prav pozitivno presenečem.Mislim,da drugo leto ne bom samo vletel.:BigThumbs:
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Zeko124

Citat od: mirchi;99234Jaz sem letos prvič dobesedno vletel na prvomajca in moram povedat,da sem bil prav pozitivno presenečem.Mislim,da drugo leto ne bom samo vletel.:BigThumbs:

sva istih misli. Samo ste pa stegnili brez da bi pozdravli, sem pa čakal s fotkičem da odpelješ spretnostno z XM-om :funny34d: ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

mirchi

ni šlo,je blo treba letet
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

firbec

Kdo pa je bil pacijent z AX GTIjem?
Ubistvu sta bila 2, hrvaška in srbska tablica.

Nekako se mi ne zdi primirno dirkanje po ravnini mimo blokov, oba sta tiščala na polno,
en za drugim. Bilo je v stilu FF.

Lp,
firbec

Zeko124

Citat od: firbec;99305Kdo pa je bil pacijent z AX GTIjem?
Ubistvu sta bila 2, hrvaška in srbska tablica.

Nekako se mi ne zdi primirno dirkanje po ravnini mimo blokov, oba sta tiščala na polno,
en za drugim. Bilo je v stilu FF.

Lp,
firbec

Kolikor sem gledal, je bil oni rdeči GT. Za Hrvaškega nevem, Z GTijem pa se je pripeljal Citroenar, ki sliši na vzdevek Sale (Aleksandar) iz Srbije (kot je že po tablici razvidno) :).

ja, tiste zverine očitno kar letijo, sta že z Lanterne štartala kot norca ;)

www.keramika-genorio.si

garac

Eno vprašanje: Kako je uspel Irenin krompir? Drugo vprašenje: Kako je bilo na večeru sekcij? Tretje vprašanje: Kako so uspele igre? Èetrto: A ima kdo rezultate ringa in spretnostne? Èetrto vprašanje: Kako je blo iz karaokam?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jagoda

Ja vidš prjatu. Prišel bi dol pa bi videu.
pod 1... nisem probu ni blo časa
pod 2... večer sekcij super, GO je spet razturala
pod 3... Igre otroške po moje zelo obiskane, odrasle RA dobila kocko - HAHA, VR je na igrah za odrasle poslala otroke v ogenj saj smo meli glih takrat recepcijo...
pod 4... Vem da so po večini KP in PRL razturali v Ž in M konkurenci do 602 in nad, VR ni dobila 0, drugač bi sigurn vedel - VEÈ V SPAKU
pod drugo 4... Karaoke OK (beri zadovoljivo). Zanimivi so bili ljudje zbrani ob šotoru. Ko je kdo pel so mu vsi pomagali na glas. Da bi mel pa ja... stopit pred mikrofon, pa le redki...
Dober je za kogar je ...

dvorjan

Citat od: garac;99348Eno vprašanje: Kako je uspel Irenin krompir? Drugo vprašenje: Kako je bilo na večeru sekcij? Tretje vprašanje: Kako so uspele igre? Èetrto: A ima kdo rezultate ringa in spretnostne? Èetrto vprašanje: Kako je blo iz karaokam?

1. Pojma nimam, nisem bil delezen. =)
2. Okej.
3. Tako-tako. Otroske bolj. =)
4. Ima, Fric.
4.b? Zanimivo, skoda da so se nekaj cez 23h ze pospravile, ko pa so se takrat sele pravi talenti zaceli prijavljati.

Jagoda

Citat od: dvorjan;993511. Pojma nimam, nisem bil delezen. =)
2. Okej.
3. Tako-tako. Otroske bolj. =)
4. Ima, Fric.
4.b? Zanimivo, skoda da so se nekaj cez 23h ze pospravile, ko pa so se takrat sele pravi talenti zaceli prijavljati.

Aha, skriti talenti. Trudit si se moral da si prav razumel kako mu lahko ustrežeš. Škoda da niso prišli prej.
PS: Si peljal lonce in krompir tudi nazaj????
Dober je za kogar je ...

bizi

Krompir je ves pošel,bi rekel da ga je bilo ravno prav in odlično sčaran.
bizi
P.s.Odločitev je padla da krompirju dodamo kolobarček ali dva klobase.

dvorjan

Citat od: Jagoda;99353PS: Si peljal lonce in krompir tudi nazaj????

Ne, nisem. Me je "snops majster" pocukal za rokav in mi povedal, da bodo lonce kar sami peljali. Kromir pa so verjetno ze sadili po Istri. =)