Prvomajc 011

Začel/a garac, April 24, 2011, 09:45:59 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Mogoče pa na plavem sam dol vzet pa odpret in prepucat ? Sej nisem reku da si nor... daj no.

Zeko124

Citat od: janez;99104Mogoče pa na plavem sam dol vzet pa odpret in prepucat ? Sej nisem reku da si nor... daj no.

Nevem kak se to naredi... Rado pa ima itak druge plane menda za čez vikend, sicer bi verjetno odrinili kar z njegovo "pikasojko".
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dvorjan

Pozdravljeni.

Vem, da je nedelja, pa da se ne dela ... =) Ampak, par slik sem pa zrihtal. Tudi jaz sem hitel v Lanterno, pa sem doma pozabil fotoaparat, gate ... No, saj se znajdemo.

@garac: Lonci in krompir so prisli v prave roke. Pokal je mojster kuhinje tudi dobil. Denarne nagrade pa ni hotel. Postenjak, kaj hocemo. =)

No, fotoaparat je nesebicno posodil Dare iz sekcije Vrhnika, pa 3/4 slik je itak njegovih ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

dvorjan

Tako je bilo.

Vec pa sledi, ce dobim se kaj fotoaparat v roke ...

garac

Super, vidim, da se imate fajn, samo tako naprej!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Huh, pa smo doma :)! Iz lepega, zeloo toplega in prikupnega sončka smo prišli domov v deževno in popolnoma megleno Stično. Pri Anžetu je foter spregledal 20 cm visoko škarpico in tako je šla adijo prednja desna Bridgestone Potenza... Nimaš kaj, se zgodi.

Skratka, srečanje je oz. bo v kompletu očitno več kot super, jaz sem prisostvoval samo en dan. Hvala Vinotoču in Dvorjanu za dobro družbo, hvala Mirchiju za smeh, pa Vojkotu za sedvič itd itd :).

Nekaj utrinkov z moje Conice pa jutri (sem je po okrog 180 narejenih slikah odpovedala baterija).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Gox

Lepo vreme, pa lep obisk, kakor je videt po slikah ... :BigThumbs:

@Dvorjan .. koliko je bilo Citrotov?

Zeko124

Nekaj utrinkov s spretnostne vožnje... nekaj slik je malo slabših, ker so narejene proti soncu.

www.keramika-genorio.si

dvorjan

Citat od: Gox;99179@Dvorjan .. koliko je bilo Citrotov?

Citroenov je bilo kot peska in trave, dalec najvec. Naj kdo s CKS pove, ce jih je stel, jaz jih nisem. Spackov je bilo tako cez palec kakih 40, ostalih pa nisem pretirano gledal. Kot zanimivost ti pa lahko povem, da sem prvega DS3 na cesti videl sele danes, po vrnitvi v prestolnico.

All in all je bilo kar v redu, par novih izkusenj in poznanstev vec. Si nisem mislil, da je CKS tako obsezen. =)

janez

No glavno da si se imel lepo... Sam če praviš da je bilo spačkov tak mal čez 40 je to porazno in daleč najslabše srečanje od kar pomnimo. To je bilo včasih srečanje spačkov in ljudi, ki vozijo A serijo. Mi je kar prav , da sem se že pred leti odločil ,da ne hodim tja dol, ko se je ta trend začel.

Se pa veselim ostalih srečanj dokler še hodijo ostali spačkarji... Ko bo še tu prevladala plastika nad dvemi cilidri bo pa definitivno konec scene. Kubed je bil absolutno vrhunec spačkarije letos. Upam ,da bo v Kopru na raidu in Celju na srečanju še več spačkov... pa Brežice v jeseni.

Samo razmišljam... Na ponovoletnem žuru CE sekcije mi je takrat novi predsednik CE sekcije zabrusu eno tako nazaj... (ne vem več dobesedno ...) v stilu, to je klub citroenov in ne spačkov in on da je citroenar in ne spačkar in blablabla... mulc frdaman, še mokr od mleka okol ust. Me zanima kdo od teh "prvomajskih citroenarjev" bo organiziral svetovca pri nas ... Svetovc je spačkarska zadeva, pri nas pa ne da ni spačkov, spačkarjev je vedno manj.

Jaz se še spomnim ko je bil CKS klub spačkarjev in v malem številu citroenarjev... zdaj je ravno obratno, vendar citroenarji iskoriščajo staro slavo spačkarjev za svoje zadeve. Ne vem, to ni dobro... Mogoče bi bil končno čas za prvi slovenski spačkarski klub? Drugače bo vse skupaj vrag vzel...

guardy

No, spačkov je bilo se mi zdi okoli 60, pa nekje 17 dian, ene 2 meharija, pa še kaj bi se našlo. Se pa pozna, da je bil napovedan dež in je bilo zato precej manj A serije, kot bi jo bilo v lepem vremenu. Pa tudi pozna se, da se menja generacija in je ogromno otrok.

Aja, da ne pozabim. Za vas je iz Lanterne poročal mr. Dvorjan osebno:

garac

se g. Dvrojanu še enkrat zahvaljujemo, pa za  dostavo pa take pa to.
@zeko, še kaj prilimaj

@keža spački bodo počasi izumrli, ostalo jih bo ene 50-60 in nekaj izven kluba. Izgovorov in razlogov, da spački izumirajo imamo več. Od tega, da ni varen sedaj, ko imajo ljudje otroke, saj veš, prej ko je bila baba pijana, ni težila, zdaj pa pride zvečer iz bungalova: Pssst,otroci spijo.... do tega, da je drag za vzdrževanje in obnovo...

Meni je smešno, ko srečam, kakega starega "spačkarja" ki ga že par let ni bilo na sceni in me najprej vpraša: A maš ti še spačka? In pol se začne nakladanje v stilu kolk smo se imeli fajn. Ja kdo ti je pa kriv? Zakaj pa ne prideš več?
Ja družina, pa bla bla blabla bla bla

Meni se zdi prav, da je scena takšna, kot je, ker ostali so le še tisti zagrizeni, tisti, ki so prišli s kolegom na srečanje, se napili in ugotovli, da je to fajn, potem pa kupili starega spačka in hodili z njim na srečanja, dokler je revež izdržal, tisti so odpadli. Tudi tisti, ki so imeli spačke, da bi nekaj bili v družbi so že prišli do spoznanja, da spak pač ni avto za to...

Hvala bogu imamo še vedno ljudi, kot je Vintoč pa Franc iz NM, pa Vojko,  Kogovšek, Vinko N, Yetti, Gero...
Zdaj so celo oni ločeni začeli nazaj na srečanja hodit, kot si najbrž opazil.
Pa naj bo pač prvomajc družinsko srečanje, se mi zdi, da je od nekdaj bilo, vedno se je spalo po hotelih in bungalovih, le, da je takrat bil spaček avto za vsak dan. Pa tudi takrat so bili GS, CX, Ami itd
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

To, da je bilo tako malo spačkov, mi niti ni tolk padlo v oči. Bolj me je tisti hip zaskrbelo to, da je bil na srečanju (sem bil samo en dan, če je bilo temu kako drugače naj me prosim kdo popravi) samo en Ami, poleg tega pa samo en DAK. No ja, pa žaba je bila tudi samo ena.

(od DAKa nimam slike, pa saj ga itak vsi poznate)

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Pa še malo težke kategorije na vožnji... Ni je bilo ravno veliko, na koncu je predzadnja tekmovalka (za moje pojme) pošišala vse po spisku s Xsaro 1.4, žal nisem slišal njenega imena, pa tudi slikati je nisem mogel, ker mi je na koncu zmanjkalo baterije.

Mene je s svojim izgledom očaral tale šarmerski zlati XM V6, beli XM pa ima zelo dobro prezračevanje (lepo vleče skozi prage :Hammer3:)

www.keramika-genorio.si

dvorjan

Ja, jaz tudi mislim, da je punca s Xsaro postavila najboljsi cas spretnostne voznje. 1:05 mislim da je vozila, medtem ko je v kategoriji do 602ccm, prvi pribrzel v cilj par desetink po minuti in 11 sekundah. Saj na tako ozki in kratki progi konji ne igrajo nobene vloge ...