Woofer, subwoofer....

Začel/a hadei, April 30, 2007, 11:55:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Ma jok, na žalost NE. Sem imel neke druge stro?ke, pa mi ne gre skozi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Nabavljeno, zmontirano....discoooo...:emot67:.
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

smrkec88

jst mam že neki časa v mislih d bom mal posodobu musko v moji xantiji, do zdej mam avto radio JVC KD-G333, prednji sistem hertz 13" 90 rms-a ter twiterja, vsak zvočnik ima svojo kretnico, zadni sistem sony xplod 120 rms, ob prvi priložnosti pa bom dav notr woofer od DD-ja, neki od tega http://www.elra.si/2loud4you/page.php?51, bomo vidl od financ:)
pristaš citroenov:emot167:

Gox

Danes sem brskal po Citroen servis programu in našel dodatno opremo v obliki nizkotonca za v prtljažnik.

Gre v en kup citroenov, C4, C4 pic, C3/DS3/C3 pic, Berlingo, C5 tourer, DS4 ...

Pritrditev je kar malo čudna, v bistvu se ga zaveže nekako na dno prtljažnika. Priključitev pa preko nekega konektorja ... a potem imajo te avti zadaj že puščen priklop za ta zvočnik?

No, če kdo rabi original zvočnik, ga lahko dobi na servisu.

Se pa najde kar nekaj posebnih stvari v dodatni opremi ... recimo tudi alarm proti dvigu avta, da ti ga ne naložijo ... prevleka (neka torbica) za na zadnjo stran sedeža s previjalno oblogo, za otroke previjat ... varnostne vijake za jeklene feltne, DS3 ima še dodatno ogledalce za ženske v opremi ...

bartmatej

A lahko tudi vidiš kolk tale wuferček stane?

LP Matej

Gox

Citat od: bartmatej;119532A lahko tudi vidiš kolk tale wuferček stane?

LP Matej

To pa ne gre .. je treba na servis poklicat. Verjetno ni poceni.

Gox

Sem poslal informativni E-mail glede tega wooferja na 3 slovenske servise in 3 italijanske ... (tako malo naključno) Me je zanimal tudi njihov odziv na Email ... če so kaj izboljšali uporabo poštnih predalov ...

V 24 urah, mi je odgovoril samo AC Košak, Celje ... Ob 7.20h zjutraj je bil že Email pri meni.

Ker ne vedo ali je že pripravljena inštalacija za priklop v prtljažniku, me vabijo na servis da njihov električar pregleda zadevo.

Cena zvočnika pa je hudaaaaaaaa.

CENA: 230,76 eur plus ddv, torej bi rekli cca 277€

yamaha20252025

Se je potem kdo odločil za omenjeni woofer?
Kakšen je rezultat?
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Xandrej

Za 270€ dobiš taki vuferdandanes, da ti avto v luft vrže...

Gox

Sicer je original, sam vseeno predrag. Pa še čudno pride zavezan v prtljažniku ...

dar1980

Jaz imam amp in sub znamke Ground Zero. Za oboje skupaj sem dal pred kakšnim letom 200€, kar se tiče moči pa jo je zame čisto dovolj (mislim da je 320 RMS).

ziga_

Take aktivne ali originalne nizkotonce se ne splača kupovati vsaj za to kar iz njih dobiš. Dobiš za tisti denar tudi malo bolj spodobno. Sedaj če je pa ovira da zasede preveč prostora se da iz poliestra narediti ohišje za nizkotonec kar v bok ali v dno (v mesto rezervne gume ali če ima avto dvojno dno se izkoristi tudi to). Meni osebno se zdi predrago 277€ za tak nizkotonec.
:BigThumbs: ...One and the only Citroen C5... :BigThumbs: