Ali so vozniki DS3 geji?

Začel/a dvorjan, April 10, 2011, 09:18:36 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ali so vozniki DS3 geji?

A
4 (8.3%)
E
17 (35.4%)
OGOÈE
4 (8.3%)
EKATERI VERJETNO SO
23 (47.9%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 47

Glasovanje končano: Maj 25, 2011, 09:19:34 DOPOLDNE

dvorjan

Ker je tole ocitno vroca tema tudi v Citroenarskih krogih (vsaj po kaksnem pivu ali dveh), je prav, da damo glas tudi ljudstvu.

Torej, nenagradno vprasanje se glasi: "Ali so vozniki avtomobilov Citroen DS3 geji?"

Pac odgovorite po svojem prepricanju, ki ga seveda lahko tudi obrazlozite in delite z drugimi clani foruma. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

Jah, po izboru francoske organizacije v kateri se ti osebki združujejo, je DS3 zasedel drugo mesto na izboru avta leta, takoj za Fiatom 500 kabrio. Menda imajo prefinjen okus in vedo, kaj je lepo?
Dvorjan, včeraj sem te videl z eno punco, tako, da ne vem no... ali je bila to samo krinka? Res pa je, da si bil s spačkom, ki je družinski avto za razliko od Dyane, ki so ji nekoč pripisevali enake lastnosti, kot danes DS3.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

GSclub

@dvorjan, ali preverjaš samega sebe?

garac

haha, mogoče mu je bil pa kak spačkar včeraj tako všeč?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

dvorjan

@GSclub: Ne, jaz tocno vem, pri cem sem.

Sem se pa v zadnjem tednu naposlusal enih zbdanj o DS3 in gejih, zato sem sklenil odpreti to temo.

Jaz DS3 niti najmanj nisem kupil zato, da bi z njim lovil predstavnice neznejsega spola, kaj sele tipcke. Pac me je prepricala kombinacija podvozja, motorja, menjalnika ter cene, to da je Citroen in se lep za povrhu pa je le dodaten plus. Ocitno je plusov za nekatere se celo prevec. =)

Sam bi v anketi glasoval za NE. Tudi dejansko ne poznam nobenega lastnika DS3, ki bi bil istospolno usmerjen, no, po drugi strani pa poznam le dva, tako da je malce tezje posplosevati ...

dvorjan

@garac:
Tebe bom pa v prihodnje sirokogrudno objel - ce mi bos pustil, seveda. =) Jagoda pravi, da si po srcu velik dec. =)

drugmirko

ha! zarad mene lahko spijo tud z ovco če jim paše! ne vidim kaj ma to opravit s tem kar vozijo...
je pa res, da dobršen del "spolno tako usmerjene" populacije vsaj v urbanih okoljih veliko da tudi na kvaliteten dizajn in stil. dvomim pa, da bi po avtu lahko "za p'r mej" sodili o spolni usmerjenosti lastnikov in lastnic... če mene vprašate, je to precej butast argument!

je pa res nekej drugega... tako, kot med hetero, tudi med homoseksualci obstaja določen procent ljudi, ki nimajo okusa ali celo ljubijo kič! sicer je majhna vrjetnost, da bomo videli roza DS-a z zelenimi tatooji, plavimi ledicami in flourescentniim kožuhom na volanu, se ga da pa že kar serijsko "nakinðurit" kot kakšno cigansko nevesto! lahko zdej razpravljamo o tem ali bo "strait" oseba, ki ljubi kič prej kupla DS-a al kak "wagen", oziroma ali bo "gay" oseba, ki ljubi kič, prej kupla DS-a od "strait" ljubitelja kiča, vendar bi se sam takim debatam raje izognil...

meni se določene barvne kombinacije DS-a zdijo malo "gay" in jih nebi imel, ker niso po mojem okusu... v bistvu je za moj okus itak težko najt barvno kombinacijo, ki bi mi "sedla"...me pa ne motijo kej preveč, kot me tudi niti najmanj ne moti, če imajo "gay" voznika! pač, ljudi ne merim na ta način in s kom kdo (sporazumno) spi, se me prav nič ne tiče!
pa prijetno vožnjo vsem lastnikom DS-a... ko bi vsaj jaz lahko bil med njimi! (brez obzira na njihovo spolno usmerjenost :D)

Gox

Poznam premalo lastnikov DS3-ja, da bi lahko kej bolj točnega reku. :)

Dvorjan, mislim da je na pravi strani ... jaz pa tudi raje vidim kako mlado v tangicah, kot pa kakega mladeniča :)

In imam to srečo da delam v službi, kjer je v večini ženska populacija. Na novoletni fešti je na 12 moških padlo 70 žensk :) Tako da sem kar vesel.

Gejem pa tudi mislim da so všeč vsi taki avti, ki so pač "nekaj posebnega", izstopajo iz okolice ... Fiat500 C, peugeot RCZ, DS3 ... nekaj drugačnega, različnega od okolice ...

garac

Jaz pa se za vsak slučaj z goxom in dvorjanom ne bom vozil...in zdanjič sem bil v avtu celo z obema! Le kaj so si ljudje mislili
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gox

Citat od: garac;97497Jaz pa se za vsak slučaj z goxom in dvorjanom ne bom vozil...in zdanjič sem bil v avtu celo z obema! Le kaj so si ljudje mislili

Dokler te zadaj ne damo sedet, ni za se sekirat , he he :)

Zadaj pa ni izhoda, ni oken, ni vrat :)

garac

jah sej če bi mene dala zadaj sedet, bi imela kabriolet
[SIGPIC][/SIGPIC]  

janez

Včeraj sva šla z Belim Berlingom na obisk k eni kolegici. Se poznamo že zelo dolgo in kličemo ob poltreh , da sva ob treh pri njej. To  ni nič čudnega ,če pa pomisiš da ponavadi za isto pot z amijem al dijano porabiva eno uro ... Ja , ženska si je misla ,kaj bluzima (ni vedela za najinega novega)... ob štirih sva tam in se je lepo sončila dalje na travniku pred hišo, sej ma cajt.

Tri pa ena minuta midva pripeljeva na dvorišče, ženska pogleda in ... "Ma kaj zdaj štromarji iščejo pri meni ?"

Hja, če je DS "gej"... sem pa jaz z belim Berlingom "štromar"...

garac

Eh, janez Beli je delavski stroj, tudi moj je menda zidarski, šefov je bil malarski... me sploh ne moti, važno je, da je uporaben, tudi, če ni lep.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Lovro

Ja bemtiš, do zdaj se nisem upal skloniti in kaj pobrati, če je ob meni stal kak lastnik diane, zdaj bom moral pa še pri lastnikih DS3 paziti.

Dvorjan, da se mi slučajno ne približaš na manj kot 10 m.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]