Koliko vam zakadi?! Vaše izkušnje

Začel/a masun01, April 09, 2011, 07:39:06 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Ajde recimo, da ne kadi nič(čeprav kadi)in potem v režimu "kurjenja"zelo kadi(kar nikdo ne oporeka). A ni to za našo ljubo Zemljico isti šmorn??? Danes nič, pol pa naenkrat dimnik...za ozračje je to čisto enako...

masun01

to se pravi da  ob izjavah NE kadi samo nakladanje?

masun01

kljub menjavi agr ventila se stvar ni bistveno spremenila sem pa ugotovil da na mestu še zmerom pride tak prozoren dim  ven ko pa izklopiš klimo pa ne kadi več,da ne bi kdo mislil da je to tako kot kadi lokomotiva ampak malo in mislim da ni prav kakšna ideja

Xandrej

M ogoče je že turbina dobila stran svoje...

V nedeljo sem šel preko meje pa je zraven stal BMW 5 pa je speljal pa gas pa ko se je skadilo vsi na avtocesti smo bili v belem dimu... Fertik turbina šla čez nekaj metrov je že stal z dvignjeno haubo pa gledal noter... Ja joža sem rekel polž ti je šel AMZS pa je... Je pa revež bil iz dunaja zgodilo pa se je na gruškovju...

masun01

ne s turbino ni nič narobe ker ne kadi med vožnjo samo pod štand gasom se nekaj kuha ,lajiki tega še opazili ne bi ,vem kako izgleda kako gre turbina dimna zavesa kot pri tanku,mnenja so vsa enaka najprej pogledat če je kakšen update software za moj motor ker ob vklopu klime poveča število konjev softwersko in tukaj zna biti kakšna neumnost niso pravi parametri