C3- servis na 60.000 km

Začel/a jurep, April 05, 2011, 05:31:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

jurep

Soproga ima C3 1.4  16 v bencin varinato in prihaja na vrsto servis na 60.000 km Tu se najverjetneje menja olje, svečke in vse štiri filtre-oljni, motorni, klima in za bencin, pa morda še kaj. Na uradnem servisu naj bi servis stal okoli 350 evrov, pri Novaku, Lj,. Dolgi most pa okoli 200+ evrov.

Zanima me, ali je Novakova cena realna oz. koloko je vas stal omenjeni servis.

LP,

Jure

Gox

Si povprašal še za ceno pri Merlaku?

MSrougeZX

Jaz bi za to plačal okoli 120...seveda ne na pooblaščenem. Za C2 mi je prišlo vseskupaj z delom vred 95eur, edino benz filtra nisem menjal...olje pa je bilo total 9000.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

jurep

Včeraj, 11. 4., sem opravil navedeni servis priNovaku. Cena je znašala 167 evrov. Pregledano je bilo še podvozje, vključno z zavorami (ploščice).

LP,

Jure

Saki

Priporočam Avtomerkur. Naredijo resen  servis in ne le menjavo olja, ki jo zna vsak.

visar

samo avtomerkur ne....

Merlak, Jerovšek, ali Trobec (okolica LJ)
______/\\______
______/\\______

dvorjan

Citat od: Saki;185391Priporočam Avtomerkur. Naredijo resen  servis in ne le menjavo olja, ki jo zna vsak.

In ti si se na forum pridruzil zato, da bos v vsaki temi promoviral tale podpovprecen servis?!
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

meni pa se zdi čudovito, da je možakar zadovoljen s servisom in da to pove tudi ostalim, dasiravno ni treba v vseh temah ;)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jogador

Citat od: garac;185407meni pa se zdi čudovito, da je možakar zadovoljen s servisom in da to pove tudi ostalim, dasiravno ni treba v vseh temah ;)

Zanimivo je, da je možak v tem zadovoljstvu v rahli manjšini (beri: edini) na forumu. :AngelPray:

Edit: Mogoče gre pa za inovativen (oz gromozansko poenostavljen) pristop h SEO in povečanju števila zadetkov v guglu? =)
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Čojko

Fantje, sedaj je bila prilika Avtomerkurju baner prodat, vi pa tako zaserjete,....

garac

hvala lepa pa banner, pa da me pooblaščenec od burtona spet prijavi tržni  inšpekciji, nema više bannera, neče više bit...
[SIGPIC][/SIGPIC]  

StefZ

Citat od: Èojko;185414Fantje, sedaj je bila prilika Avtomerkurju baner prodat, vi pa tako zaserjete,....

ha ha.... pa bodo potem poleg foruma šli "v maloro" še naši avti :Hammer3:

Čojko

Citat od: garac;185417hvala lepa pa banner, pa da me pooblaščenec od burtona spet prijavi tržni  inšpekciji, nema više bannera, neče više bit...

Potem pa vsaj upam, da so tisti ta najboljši, ki jih tudi mi neprestano hvalimo le toliko družbeno odgovorni, da kdaj kaj donirajo za Citroenarja.

xpuser

Citat od: StefZ;185418ha ha.... pa bodo potem poleg foruma šli "v maloro" še naši avti :Hammer3:

Ma potem vidiš da ljudje hodijo reklamirat stvari in se jim citroen zameri.

garac

tisti "najboljši" recimo Merlak Jure je mnenja, da mu forum dela škodo, zato servisa pač niti ne hvalim, niti ne priporočam
[SIGPIC][/SIGPIC]