DS3 Styling

Začel/a ModelJT, April 03, 2011, 02:47:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Musketier Citroen DS 3 Tiburon, v dveh barvnih kombinacijah.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Te Musketier predelave so mi pa naravnost grde. So ze precej Citroenov polepsali, ampak tole jim pa IMHO ni uspelo ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Kdaj bo tem dojčlanderom jasno, da felne z robom pašejo samo na dolčland stroje ne na francoze...

je pa hec, da citroen nima ene hiše ki bi njihove avte rihtala kot imajo to druge firme in to domače (francija) izdelave ne pa da predelujejo vse v nemčiji??? Musketier, Cituning, Carlsson???? Nerazumem...

drugmirko

dejte ga srat... kakšen Citroen tuning! v momentu, ko se gre kej prčkat po njihovi zunanjosti, to izpade kot ultimativni carbadge in neokus! tale musketierjev trio horribile zgoraj pa je naravnost dokaz za to! v bistvu za dve stvari... prva je, da so citroeni načeloma in v osnovi tako tobro dizajnirani, da jim ni treba nobenega "tuninga", druga pa to, da nemci ne premorejo kej dost okusa :P!

drugač pa dvorjan in gox... čestitam, slinim in zavidam na novih igračkah!  ...tistemu, ki mi je pred par tedni na bigdeal.si pred nosom, po urnebesni ceni, speljal črnega THP DS-a szi karbon armaturo in navigacijo, pa naj turbo crkne :funny34d:!

..eh, sej ne... naj bo tudi njemu v veselje, sam še zmerej bi rajši vidu, da bi to akcijo prej opazil jaz, kot pa on...:(

ModelJT

Men so pa vsi trije zelo všeč. Se vidi razlika v generacijah.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

@drugmirko:
Na bigdeal.si je bil DS3 THP? Nov, rabljen, cena?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

drugmirko

Citat od: dvorjan;97411@drugmirko:
Na bigdeal.si je bil DS3 THP? Nov, rabljen, cena?

jap... bil, bil! bli so trije... testni. ta črni (popolnoma+krom paket) 155THP s karbon armaturo in navigacijo, ki bi ga jaz vzel brez razmišljanja, če ne bi bil prepozenen, potem še en 155THP beli z boticceli plavo streho, črno armaturo, usnjem in brez navigacije, pa še en mišje sivi z bordo streho, bordo armaturo, dizel...
so meli akcijo testnih vozil... tisti "moj" črnuh je mel prevoženih nekaj čez 13.900km ceno pa 13.129 evrov!!!
...nimam običaja kupovat polovnjake, nikoli jih nismo in sem nekak "vzgojen", da kupim novo in "gulim" dokler gre... ker kupim tisto, kar se mi dopade, me tudi kasneje "ne krivi" za čim drugim... ampak za tega bi šel pa takoj tudi v puf! sam, mi je pobegnil... :(

tista druga dva me pa nista zanimala kej preveč... za onega boticceli/belega sem malo prestar :D, čeprav v živo niti ni taka ultimativna "p*der tarča", kot sem s fotk mislil, da bo... poleg tega pa je mel prevoženih čez 25k km, cenejši je bil pa samo sto evrov, dizel me pa nekak ne zanima... naredim letno veliko km premalo, da bi mel "traktorčka"...
kaj čmo... "ovaj put mi ode baba s kolačima"... ampak enkrat ga bom mel! :D

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

drugmirko

Citat od: MSrougeZX;97457Za kolko je bil dizel?
eh, sori... ene par dni nism bil blizu kompjuterja... če se prav spomnem, je bil ene 12.800. vsi tri so bli znotraj par sto evrov, popusti pa so se stopnjevali.... najmanj za dizla in največ -skorej 1900 evrov za črnega THP155. je pa tudi ta mel prevoženih tam nekje okrog 25k km...

MSrougeZX

edini dizel kar vem da se prodaja je oni iz Kp na avtonetu...samo je cena čez 14.000 in in okoli 25k km prevoženo...je pa ravno take kombinacije ki se mi najbolj dopade...leder, navi, sivo vijoličem...le motor je malo preslab...no za 2. avto pri hiši bi bil cool, pa magari bi ga dal čipat...žena se navadila na VTS konje v C2 zdaj pa je kriza kaj slabšega jemat.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Ni ga čez črno oranžnega R-a... Jaz sem se zalubu!:BigThumbs:

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

harvey

Sprašujem se, če je tale krom izvedba sploh za na cesto, ker tale bleščava lahko precej moti voznike. Drugače pa hud pimp DS3
.
.
.

[SIGPIC][/SIGPIC]