Računalniške igre

Začel/a JozeG, April 28, 2007, 12:15:52 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Interceptor

Citat od: hadei;17381Bi si morali ?e eno ONLINE igro izmislit, da bi nas lahko ve? naenkrat igralo. kakšno dirka?ino ali strelja?ino.

to lahko kr odmah nardi?. Namesti si server na kompu,izberi igro pol pa pozovi folk da se prklop.

men laufata ?e 2 serverja tako da kod mene to odpade.

isto velja za te arkadne igre.

deyo

BOGA :emot112: - spet "razturancija". Sta se z Jerryjem spravla na moje rekorde. Jerry spet bo treba precizno metati :BigThumbs:
Tako je tudi prav

Xandrej

Interceptor

Dodal sem 15 novih iger.Veselo na delo...

deyo

boga

eh, zdaj je kar preveč iger. in vse so neke dirka?ke, nobene miselne. Bi si šelel ?e kaj podobnega kot je mahjong ali plumber
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Interceptor

preveč? povprečje na forumih je 200.

jest jih imam 2500,nimam pa nobenih opisov in morm tako iskat po netu kar pa vzame veliko časa.
Bom pa namontiru ?e kej drugega.

Hydraulic

No sej ravno preveč iger pa tudi ni zdravo ane...konec koncev je pa to Citroenar forum ne pa kaki Gamer Collision Online.  čeprav pohvalno @interceptor, ker skrbi? da mi v službi ni dolgčas :emot112:
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

JozeG

Hydraulic

Citat od: JozeG;18263A so take slučbe ?e?

Seveda!!! računalnik mora bit v službi...igrce mi pa forum sponzorira =)
:funny34d:
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

JozeG

Interceptor

Ja sam ovde zbog vas. ?e nebi blo uporabnikov jest nebi meu dela.(na forumu)

Igre sam namestio zarad tega ?e kdo nima ve? kaj napisat in je vse prebrau tako ostane na forumu da počaka morebitni odgovor,vmes pa posluša RADIOCITROENAR.

Torej za vsakega nekaj (vsaj posku?am bit na vezi).

Hydraulic

Citroenar je postal pravi mali online city :emot113:    Saj jaz ?e skoraj ?vim tle na forumu :emot80:

Interceptor

Lepo, saj zato pa je forum.Delamo na tem da se izbolj?ujemo,da je vse lepo pregledno,upoštevamo šelje itd.
Najbolj hapi pa bom ko bo ta forum big online siti...

ps

predlogi in šelje pa jo? dalje na moj majl

deyo

Jerry, vidim da si se dva dni kar trudil :emot112:. Bravo