Računalniške igre

Začel/a JozeG, April 28, 2007, 12:15:52 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

JozeG

Verjetno je tudi vam kakšna igrica posebno všeč?
Tudi, ?e smo malo starejši otroci.
PC imate vsi, drugače tega ne bi sedaj brali.

Katere igre ste igrali včasih, katere vas spro??ajo danes?

hadei

Haha, jaz imam ?e danes "feti?" na igre pri mojih "zrelih" letih. Jeba* ga...otrok v odraslem telesu....hehe.
Trenutno igram online igri COD2 in AMERICAS ARMY. Malo za sprostitev jih par pokokam...:bombs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

JozeG

Pri nas trenutno, ?e pol leta Mad Cup

Gox

Ja meni so všeč predvsem igre kjer se nekaj vozi ... tako najboljša bi rekel Richard Burns Rally, najboljša simulacija rallya do sedaj.

(vozim z feedback volanom in pedali) Zakon igrica, na tipkovnico skoraj nevozna.

Naslednja dobra Toca Race Driver2.

Zanimiva igra je tudi 18Wheels of steel - Across America ... igrač v vlogi avtoprevoznika, ?leper voziš okoli.. malo počasna samo zanimiva :-)

Pa ?e MOHA, Medal of honour alied assault, sem igral in dokončal 2x.

Zadnji dober Need for Speed je bil Porsche Unleashed, potem jim je v glavo stopil film Fast&Furious, pa so vse nadaljne Need for speede pokvarili in mi danes niso všeč.

Zdej pa čakam Colin McRae Dirt da izide, pa da vidim kakšen bo. Po napovedih naj bi bil zelo vredu :-)

LP

boga

Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

hadei

Seveda...?pil, je ?pil.
Jaz pa danez za?nem z F1 2007. Z vsemi "današnjimi" progami in vozniki. Mater bom dal Ferrariju vetra...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Citat od: hadei;5876Seveda...?pil, je ?pil.
Jaz pa danez za?nem z F1 2007. Z vsemi "današnjimi" progami in vozniki. Mater bom dal Ferrariju vetra...

Kje si jo dobu? (napiši točen naslov, pa al je na dVD, al CD-ju :-)) Da "kupim" tudi jaz, ker iščem ?e en čas ta zadnjo F1 ...

michoBX

Trenutno, ?e mi znese časovno, špilam COD2 prek neta, drugače, pa kakšn Colin MCrae rally, al pa kakšna pasjansa na mobitelu ;)
Sevede tud jest komi čakam na CMR Dirt-a!!!
Hja, dougcajt mi je ja...

Gox

Tako izgledajo Screenshooti prihajajočega Colin-a Dirt ...

Komaj čakam da sprobam :-)

saxovts

evo ?e ena igrica kjer lahko tekmuje? z samimi citroenarjevimi oldtajmerji

http://www.digital-ink.nl/citrorace/

michoBX

Verjetno ?e vsi poznate - dirka se za nagrade....
http://www.rally.citroen.si/
Hja, dougcajt mi je ja...

hadei

Citat od: Gox;5890Kje si jo dobu? (napiši točen naslov, pa al je na dVD, al CD-ju :-)) Da "kupim" tudi jaz, ker iščem ?e en čas ta zadnjo F1 ...

Kupil?! Igrač?! Je gut?! Si zmagal?! :emot175:
[SIGPIC][/SIGPIC]

saxovts

kdaj pa približno izide CMR Dirt

deyo

Imam SLO intro v pdf-ju, ki pa ga ne morem naložit na forum. Me nekaj je*e.

Interceptor