HY "Buldog"

Začel/a Gorcha, Marec 23, 2011, 10:10:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Evo , dočakali smo tudi Gorčinga HY tule na forumu. Jaz že kar nekaj časa spremljam obnovo pa lahko povem ... prva liga.

Bravo Gorča !

coyote

Welcome to the jungle!
Neka ti Buda bude best buddy!
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

Gorcha

U toku su limarski radovi. Neke stvari su preko reda uraðene zbog vremena i uslova rada. Gledaæu da hronološki postavljama radove, kako se ne bi "gubili" u priči.

vinotoc

Citat od: Jagoda;95867Kapo dol...
Tudi jaz! :emot112:
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Gorcha

Pošto se zima odužila, pre limarskih radova uraðene su neke sitnice, a meðu njima i komandna tabla.
Bilo ju tu manjih izmena, ali u stilu HY-a.
Pre, u meðuvremenu i sada...

Gorcha

Dodati su instrumenti za merenje pritiska ulja i temperature rashladne teænosti, kao i par signalnih sijalica.

Gorcha

Samo još da se ugradi i vozi... A do tada :Hammer3:

pubi2cv

Bravo Gorča....tak se dela:BigThumbs:

E sad vidim da moram ove godine u posetu....do prošetam Spačeka do Jagodine:emot96:

Gorcha

Izvolte.
Znaš gde æeš me naæi, kod Bude.

Gorcha

Pre nego što krenu limarski radovi, još par detalja komandnog dela

Jagoda

Da li si u taj motor stavio onaj karburator od stojadine o kojem si mi pričao u Osjeku? Vrlo dobro radi?
Dober je za kogar je ...

coyote

FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

Gorcha

Citat od: Jagoda;97203Da li si u taj motor stavio onaj karburator od stojadine o kojem si mi pričao u Osjeku? Vrlo dobro radi?

Karburator je original njegov. Radiæe prvo sa njim, a posle æemo videti šta æe i kako. Ako odlučim da ugradim plin onda æe najverovatnije taj od Z-101, jer ima fabrički priključak za plin, veæi difuzor, odgovara priključak na usisnom delu (isti je razmak šrafova, isti usisni dihtung), a sve to iz razloga što je original karburator dosta prigušen. A postoji verovatnoæa i da manje troši. Drugo, leptir gasa na originalnom ima graničnik kako se ne bi otvarao do kraja, a razlog najverovatnije zbog maksimalne brzine. Naravno, taj graničnik je skinut, hehe

Gorcha

Kao što sam obeæao biæe i limarskih radova.
Grupu limarskih radova podelio sam u nekoliko etapa: Prednji deo (kabina), bočne stranice, krov, zadnji deo i pokretni elementi (vrata, hauba, poklopci...)
Pa da krenem sa prednjim delom.
Na prvi pogled se videlo da æe biti posla.

Gorcha

Još uvek rasturanje i posao brusilice.