C5 Tourer 2.0 HDi Dynamique - okraden

Začel/a gordan, Marec 23, 2011, 10:49:26 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gordan

Dragi forumaši in ljubitelji Citroenov...

V petek zjutraj sem imel obisk ljubiteljev C5. Ukradena vsa 4 vrata, pokrov motorja in sprednji del do motorja. Notranjost ohranjena(airbagi, računalnik...).

Letnik 2009/12

Zanima koga nakup?

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Pa to nemoreš vrjet... Prokleta banda ej. Da bi jih zraven dobil bi jih roke stran potrgal svinje svinjske! Kak pa me to razpizdi prokleta svinjarija .... Jo kak me to pogreje da bi tipkovnico požrl zdaj... :argue1::argue1::argue1:

Ej sožalje, upam, da maš kaj v tem smislu zavarovano!

Lamy

Lahko rečem samo sožalje, barab itak ne bojo dobili (tako kot pri mojem primeru ne), upam, da maš vsaj zavarovanje urejeno tako kot je treba.

popi....š kaj se dogaja
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

@lamy:
Ce bi bilo zavarovanje urejeno, avtomobil verjetno ne bi bil naprodaj. Cudno da niso zracnih blazin nesli, te pridejo lumpom vedno prav. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

andraž

Ne morem verjet, kaj se to dogaja. Da bi take mojstre dobil na delu, bi jim polomil roke in noge, bolj verjetno pa oni meni... Barabe.

kristjanr

Mene bi kap, če bi svoj avto zagledal v takem stanju :/
Veliko sreče z nadaljnimi postopki (policijo, odprodajo,...)!!

BT-C5

ej pa saj to ni res,a to so ti kar na tem mestu vse sneli??Pa to je ja par ur dela,ej banda pokvarjena!!
..če ti kaj pomaga ti odkupim platišča z gumami,če imaš 17",Javi na zs.

Lp.B

MSrougeZX

gume so 17...pa menda ja ne boš prodajal po delih...jaz bi na tvojem mestu nabavil kje rabljene dele in avto sestavil pa magari takrat prodal..povej mi, so kaj uničili pri vratih oz. pantih....ali lahko normalno daš nazaj gor vrata na avto?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

po moje, da ni nič uničeno, če dela profi naredi tako, da bom dele tudi z lahkoto uporabil za svoj ali strankin avto
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

MSrougeZX

Verjetno imaš prav....banda prokleta....no ja, boljše tak kot pa da bi cel avto spizdili, kot so ga meni pred mnogimi leti v MB.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

gordan

Citat od: dvorjan;95768@lamy:
Ce bi bilo zavarovanje urejeno, avtomobil verjetno ne bi bil naprodaj. Cudno da niso zracnih blazin nesli, te pridejo lumpom vedno prav. =)

Avto je ocenjen kot totalka in z onim kaj mi bodo plačali ne bo dovolj za popravilo, nimam pa časa niti volje, da bi iskal cenejše dele...

Prodajam cel avto...

Lp

G

DejanO

Ja sem videl v Ptujskem tedniku, na delu so neki profiji, ki so dan prej okradli v ptujski okolici še BMW-ju airbage, enemu v Lenartu pa tudi z BMW-ja lite felne (2500€ škode). C5 je bila v Gabrniku, eno vas vstran od mene (Dornava), škode pa piše, da je za 20.000 eurov.

Zavarovalnica ti more na ceno nove C5-ke pa ceniku odbiti za starost 15 mesecev in 30% za totalko. Na cenitev se še lahko pritožiš, pripada ti nadomestni avto,... odvisno seveda, kje imaš zavarovano.

Primer: danes je avto vreden na tržišču 18.000 eur, ti moraš dobiti za avto 12.600 + prodaja avta.

le tako?
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Xandrej

Sicer vedno bolj gledam ta avto vedno manj mi je jasno... Da to dol odšraufaš vse kar je bilo odšraufano rabita 2 najmanj 8 ur dela. Èe bi prišlo 10 ljudi bi jih vsaj nekdo slišal... Zakaj pri hudiču rabiš vsa 4 vrata? Airbage pa blatnike pa ne??? sprednji odbijač lahko dol vzameš samo če avto na dvigalo daš drugače samo svetovni prvak to naredi v temi in pri spuščenem avtu... Ne razumem teh majstrov kako so to naredili in kakšna logika kraje je bila tukaj...

DejanO

jka ja res so morali biti hitri in natančni,ker ponoči tudi na nekaj časa pripelje mimo kaki avto.
pa informacije kje je taki avto; a sledijo, a majo koga na registracijah,... zgleda da so odlično organizirani.

felne alu 17, računalnik motorja, airbage pa pustijo, mogoče so delali po naročilu ali pa niso sfolgali vsega.

pa citroena, ki se jih nihče ne takne, zgleda da se časi spreminjajo.

dosti sreče pri prodaji ali iztržku od zavarovalnice
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive