brisalci orginal bosch

Začel/a mrgaboj, Marec 15, 2011, 12:04:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mrgaboj

No ko sem hotel zamenjati brisalce v avtu seveda govorim o c5 II so mal drage.no in tako sem letel od trgovine do trgovine z avto deli,cena povsod ista.
in v zadnji najdem kjer so prodajli samo gumice original bosch,silikonske,namenjene za aerotwin.
V paketu so bile dve gumici dolzina 800 mm,tako da se ostanek od sovoznikove strane uporabil za zadnjega brisalca.
Cena 10€,
delo zamenjave 3 min.
simpl k pasulj.

P.S. zadaj pa bomo opazovali koako bojo brisali,zacetek je bil obetaven :BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

Prosurfer

Xandrej

To pa bo zdaj brisalo... Pa dolgo tudi... Pa 10€ pa bencin od trgovine do trgovine... 30€ pa pridejo novi original kot se reče... Upam, da se je splačalo.

Citroenovc

Citat od: Xandrej;9491530€ pa pridejo novi original kot se reče... Upam, da se je splačalo.

Ja, po komadu.

Skupaj pridejo 3 original metlice za C5 II okrog 100 eur. Al pa mogoče kakih 15 Eur manj. Malo sem že pouzabil, koliko je bil pri meni komplet zadnji brisalec, koliko pa metlica, ker je vse skupaj odletelo fijuuuuuu neznano kam sredi vožnje :(
OK

LP
Primož

masun01

za picassoja so 80eur:Hammer3:

Xandrej

Malo sem se narobe izrazil. Original sem mislil od bosch-a En je dolg 65 cm drugi pa 45 cm... Staneta oba 50€ pa popust ki ga dobiš v vsaki avtotrgovini pa te pridejo 40€... Novi zapakirani! Enaki samo brez citroen škatle...V bošovi škatli...

masun01

na srečo delam v avtotrgovini in sem obrnu vse proizvajalce dobavitelje ampak jih nisem mogu dobit  za 40eur

Xandrej

Pol pa pokliči v regnemer v maribor recimo... Ali pa mi povej pa ti jih za 40€ dol pošljem.

masun01

za mojega picasoja jih bosch ne DELA oziroma imajo iste brislce z drugim adapterjem in edino jih lahko ščaram ali pa zvežem z nečem da pašejo na ročaje,:argue1:lahko pa ti dam valeo številko pa jih nabavi za 40 eur

Markolin

Bosch v AS Nova Gorica 22€ komplet veliki in mali, nova ali stara verzija, samo meni ne pašejo zaradi priklopa

rocky86

Lani nabavil Boscheve v Eurotonu za cca. 30-35€ za prednji par. točne cene se ne spomnim, samo se mi ni zdelo posebno drago
Peugeot 5008

mrgaboj

jebemu mater sej so iste kod tiste ki sem jih kupu v anet,no pa pocakajmo pa bomo vidli kako brisejo.
pa mi je tip zatrjeval da je original boscheva guma noter,sem mu pa tudi vrjel ker so vsa navodila bila v nemskem jeziku,ne pa v italjanskem.lejte bom jutri sel v spar pa pogledu ce so iste ce so je to to.

Devilll

najcenejše boscheve bisalce imajo na carglassu, 25€ je par za vse avte...