Xm zgorel

Začel/a krtija, Februar 24, 2011, 12:43:31 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

krtija

Ja komaj čakam, fantje iz Vrhnike mi bojo pomagal pa bo en dva tri fertik. A šasijo si že pripravil?

janez

Ne še... Takoj ko gre oni spaček ven je na vrsti šasija...

Lenko

Sranje, škoda ga je. Sestavi spačka potem pa bo že nakako naprej.

Jagoda

Krtija vesel sem da si se odločil da stvar še malo počaka in da ne boš prodajal po kosih. Hkrati pa ti zavidam velika ja... da se obnove lotiš ponovno. Kot si rekel, karkoli narediš bo pi......! Èe ga bi prodal bodo nekateri menili, da bi se ga dal popravt? Ko ga boš rihtal bodo pa rekl, da maš preveč dnarja in da ga je za tak avto škoda. Pozabi dnar bo že, važn da maš ja...! Tako je prav!
Dober je za kogar je ...

krtija

Ja Jagoda sej poznaš tisto: Sto ljudi sto čudi, sto žena dvesto sisa...Hvala za vzpodbudne besede.

Jagoda

Kako je s šasijo. Vrtnar sicer pravi da VR to ne bo nikol skp spacala, ker vse šraufa v CE in Srbiji? Ne vem kaj bi človek na to reku kot: BO ŽE VIDU HUDIÈA !
Dober je za kogar je ...

krtija

Bo treba počakat, da Keža konča unga Spačka pol smo pa mi na vrsti...Tale vrtnar je pa neki pameten zadnje dni. Bo že prišel na Vrhniko pa da ga vidmo junaka.

garac

@jagoda, je potrebno še kaj dodat?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

krtija

Èe kdo rabi kaj iz mojga XM naj pohiti. V zelo kratkem času gre tja, kjer je večina njegovih pokojnih bratov. Cene so sindikalne, kaj pa je tudi ZASTONJ.

mirchi

Ce v nedeljo nimas kakih planov bi se oglasil.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

janez

Èe je kaj takega da bi se dalo vkomponirat v DAKa premisli pa jaz vzamem...

Jagoda

Citat od: janez;108035Èe je kaj takega da bi se dalo vkomponirat v DAKa premisli pa jaz vzamem...

Sigurno misliš na hydrauliko?!
Dober je za kogar je ...