Karte za navigacijo

Začel/a Dr. MadMan, Februar 17, 2011, 06:07:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

simi10

Pozdravljeni, že nekaj časa nisem obiskal foruma,nekaj težav z avtom sem tudi imel, pa me zanima ali so kake  nove karte in firmware za myway navigacijski sistem? imam pa karte  l2014 in rneg sw r40b!
in kje lahko dobim nove? Dr. MadMan lahko dobim link za oboje?

Dr. MadMan

FW je ostal na 50.03 karte so prišle 2018-1 vendar jih še nimam ko dobim bom objavil.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

bbenedicic

Pozdravljeni,
razmišljam o posodobitvi mojih zemljevidov, ker je C5 letnik 2014, pa so nekje že neažurni. Kolikor vem, imam eMyWay - nimam slota za SD, imam pa napis Bluetooth pod gumbom.
Verjetno bi bilo dobro posodobiti tudi FW?
Mi kdo lahko pomaga?

LP

sylver

Da, imaš emyway navigacijo. FW pa ni treba posodobit, če ti ta deluje v redu. Z novim FW ne pridobiš čisto ničesar novega.

dvorjan

No, jaz pri vseh posodobim tudi Firmware. Ravno sem ga na C4.

Najbolj tehten razlog za posodobitve FW so sicer izboljsave Bluetooth gonilnikov, zato da se potem zadeva bolje razume z (naj)novejsimi telefoni.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

zlomjo

Po moje bi bilo pametno. Žena je menjala telefon in zdaj ji ne dela BT povezava.

bbenedicic

Ok, samo še vedno ne vem kako naprej. Èe pustim FW in hočem instalirati karte, kakšen je postopek?

zlomjo

Narediti si moraš cd ali pa ključek s posodobitvami in pol zaženeš. Jaz bom to delal čez 1 teden, pa lahko skupaj probava.

bbenedicic

Ok, obvesti ko boš.
Hvala.

bbenedicic

Danes sem posodobil večino kart (Rusijo sem izpustil...) z letnikom 2019.:BigThumbs:

Deluje z generator.jar - sem generiral kodo na osnovi VIN ter CCT.DAT.inf, to kodo sem potem vnesel, ko jo je navigacija zahevala.
Skratka, deluje.
Me je pa presenetilo, koliko časa traja - od 20 minut do 35 minut za posamezno karto - morebiti je to samo pri meni.

zlomjo

Citat od: bbenedicic;254173Danes sem posodobil večino kart (Rusijo sem izpustil...) z letnikom 2019.:BigThumbs:

Deluje z generator.jar - sem generiral kodo na osnovi VIN ter CCT.DAT.inf, to kodo sem potem vnesel, ko jo je navigacija zahevala.
Skratka, deluje.
Me je pa presenetilo, koliko časa traja - od 20 minut do 35 minut za posamezno karto - morebiti je to samo pri meni.

Ekola, pol boš pa ti meni pomagal.

bbenedicic

zlomjo

bbenedicic

Jaz imam RT6, pa nisem rabil nič - samo USB ključek.

zlomjo

Jaz, tudi. Rabil sem kabel za povezavo na display.