Jagode, zelenjava, sardelice

Začel/a garac, Januar 13, 2011, 08:14:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

ma sej če maš akadiane si itak gotof, že na kilometer te vsi poznajo, še v kurbarijo ne moreš z njo, moraš imet potem še srebrn golf IV zraven
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

vinotoc

Citat od: Jagoda;149595Še za zajebancijo mi več ni. Ali sem blesav ali nerazgledan?
...

Gotof je! Ga obiščemo na domu?

:)

Oboje, Jagoda!:bombs:
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

vinotoc

Citat od: garac;149597ma sej če maš akadiane si itak gotof, že na kilometer te vsi poznajo, še v kurbarijo ne moreš z njo, moraš imet potem še srebrn golf IV zraven

Acadiane je škoda za k......, ker lahko posvinjaš ležišče in tapete. Vsi pravi kurb..rji imajo narejeno tako, da jih potrebnica pride iskat domov z Golf IV. :BigThumbs:
PS
A vaju lahko človek sprovocira samo z nesmisli. Torej: Vabljeni, le pijačo prinesite s seboj kot vedno. Z veseljem bom spil kakšen glaž z vama!:Hammer3:

Jagoda

Citat od: vinotoc;149605Oboje, Jagoda!:bombs:

A granitne kocke ti niso več OK, zdaj boš bombe metal?!
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: vinotoc;149606Acadiane je škoda za k......, ker lahko posvinjaš ležišče in tapete. Vsi pravi kurb..rji imajo narejeno tako, da jih potrebnica pride iskat domov z Golf IV. :BigThumbs:
PS
A vaju lahko človek sprovocira samo z nesmisli. Torej: Vabljeni, le pijačo prinesite s seboj kot vedno. Z veseljem bom spil kakšen glaž z vama!:Hammer3:

... Mislim da je pošasi čas da se z Garačem napokata (Vinotoč vsedi se zadaj, spredaj ne bo placa)v Meharija in do mene pripeljita, da ne nosim pijače spet k vama...

Ni čar v pijači, ampak no saj vesta... vzemita to kot nespodobno povabilo.
Dober je za kogar je ...

Zeko124

Citat od: vinotoc;149606Vsi pravi kurb..rji imajo narejeno tako, da jih potrebnica pride iskat domov z Golf IV. :BigThumbs:

Vscal sem se :emot15::emot15:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

mirchi

Upam da ne po sedezu in tapetah. kdo bo zdsj to svinjarujo spucal... aja  v svabu si se.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Jagoda

Dober je za kogar je ...

vinotoc

Citat od: Jagoda;154443Tema!

pomladanska utrujenost!

garac

bizi, ti kar pridi, takoj Lock in adieu
jagoda, a si ti bil včeraj pri biziju?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jagoda

Glej ga zlomka. Sem se počas sestavu... Tele Bizitove runde so pa hudič. Pokončal me je v enajsti rundi. Je bil pač fantovski četrtek. Spontano, nenadomestljivo... Ti, jest, @Krtija, @Bizi, Klemzy... drugih se pa ne spomnm. Očitno se @Bizi prpravla že na boljšjaka.
Dober je za kogar je ...

Jagoda

A to je pa čist mrtvo, Vinotoč spi, Garač smrči....
Dober je za kogar je ...

vinotoc

Citat od: Jagoda;157442A to je pa čist mrtvo, Vinotoč spi, Garač smrči....

Seveda, ko pa imam od Citroëna samo starodobnika in nimam problemov z elektroniko, pa ni problema z jajc ventilom, pa nič ne ruži, pa ko spustim sklopko, se mi ne vklopi zvonec od bicikla, pa gume imam samo ene že vrsto let.... edini problem imam vsako pomlad, ko moram menjati zrak v pnevmatikah. Ko sem ga včeraj izpuščal iz pnevmatike, je bil zrak tako mrzel (sigurno posledica dolge zime), da je vlaga v zraku v trenutku zmrznila in so me ledene kocke zelo dobro pošmirglale in obtolkle po obrazu. Izgledam grozno, še bolj se pa počutim brez samozavesti, ker je ranjen moj ponos.
Včeraj sem si kupil bilobil, da se hitro spomnim kam sem spravil viagro.  
Nas dva z Garačem nimava nobenih problema. Življenje je lepo, enostavno in skoraj nič osrano.
Kakšna kurja lojtra neki, najino življenje je lojtra v nebese, a ne, Garač!

LP vsem, posebej še tistim, ki si grenite življenje z lenobo in ne hrepenite po popolnosti, tako kot mi trije. Jagoda, Garač in Vinotoč

Jagoda

Morda kdo koga pozna da popravlja TGM in podobne zadeve...
Dober je za kogar je ...

bizi

Citat od: Jagoda;157721Morda kdo koga pozna da popravlja TGM in podobne zadeve...

Obvladam TGV tale tgm mi je mal muka.JBG
bizi