Jagode, zelenjava, sardelice

Začel/a garac, Januar 13, 2011, 08:14:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vinotoc

Citat od: garac;99839a je še osmica, al je že konc? Smo kr mal navezan na Kubed

Ne vem, sva v oštarijo šla. Zadnjič, ko sem šel v Lanterno je osmica še bila, sedaj je verjetno še samo osmina ali celo sedmina.
Hm, Kubed? :)
Sardine v konzervi so za ljudi brez domišljije, mi je rekel prijatelj. Kaj pa on ve...
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

garac

ja sardine v konzervi so kot avto srebrne barve, se prav za tiste brez domišlije. Srebrn golf4-sardine, Srebrna xsara pic-konzervirana zelenjava
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

cikocx

Citat od: vinotoc;99827Kdo mi smeti po tej temi? Nalepke imam jaz, le da gor piše Adria sardine, pa Delamaris....
Pa še o porokah: Jagoda še vedno se mi ni nič zgodilo, čeprav sem jokal in ujel šopek. Kdaj me bo obiskala sreča?????

Oprosti, ker ti smetim, sam sm vidu da je garač gor, pa sm uprašu
Cx za zmeraj:BigThumbs:

garac

madona, a nisi vidu, da je ta tema namenjena strogo...

haha, preberi od začetka, če boš kaj razumel
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gox

Od osmice je samo še bajta ostala :)

Smo vse pojedli ...

Priporočam ... lepo fino smo se najedli ...(10 nas je blo)

Citat od: vinotoc;99843Ne vem, sva v oštarijo šla. Zadnjič, ko sem šel v Lanterno je osmica še bila, sedaj je verjetno še samo osmina ali celo sedmina.
Hm, Kubed? :)
Sardine v konzervi so za ljudi brez domišljije, mi je rekel prijatelj. Kaj pa on ve...

cikocx

Citat od: garac;99847madona, a nisi vidu, da je ta tema namenjena strogo...

haha, preberi od začetka, če boš kaj razumel

Joj šele zdej vidm, drgač ste pa carji (res)
Cx za zmeraj:BigThumbs:

Jagoda

Citat od: vinotoc;99827Kdo mi smeti po tej temi? Nalepke imam jaz, le da gor piše Adria sardine, pa Delamaris....
Pa še o porokah: Jagoda še vedno se mi ni nič zgodilo, čeprav sem jokal in ujel šopek. Kdaj me bo obiskala sreča?????

Pa res. Kdo nam sere po zelenjavi???
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: garac;99831Jah tko je, da od foruma ni zaslužka, deluje na prostovljni bazi, delovanje financiramo sami,  da bi si pa še stroške z reklamo, ki je ne rabimo delal, pa najbrž nima smisla. 2x nam je, kot sem že rekel priskočil napomoč spacek (studio vizual) in 2x etrdoron, ki nam je izdelal nalepke za krvodajalski akciji (bold d.o.o).
Moram pa seveda pohvaliti tudi vse, ki nam priskočijo napomoč z izdelki za srečolov, še enkrat hvala, pa članicam in članom, ki vedno priskočijo napomoč, od soncka, do petra skale, karla s familijo... konec koncev ni kaj jamrat, obstajajo dobri ljudje, le nočem jih stalno nekaj obremenjevat in žicat, čeprav ponavadi sami ponudijo pomoč.

Ej Vrtnar. Ali bo letos tudi piknik tak kot lansko leto kjer je blo vse zastojn? Komi čakam...
Dober je za kogar je ...

Lenko

Citat od: garac;99934JA, nč, moram še enkrat pohvalit tamlada dva, prav čedna sta, bravo!

Garač počakaj da se dokopljem še do ostalih slik, potem boš videl še kako sta bila opremljena šoferja:)

garac

@lenko, a drugo leto sta vi2 z Barbi na vrsti al kako? Samo toliko, da vem, ali se mi mudi z obnovo meharija, ali lahko še vedno zabušavam
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Jagoda

Citat od: garac;99978@lenko, a drugo leto sta vi2 z Barbi na vrsti al kako? Samo toliko, da vem, ali se mi mudi z obnovo meharija, ali lahko še vedno zabušavam

Glede na to da se je Lenko za podvezico na šus vrgu, pol veš kolk je ura Vrtnar. Hitr obnavli pa tih bod.
Dober je za kogar je ...

janez

Je če bopa Lenkotova ohcet morm pa jaz DAKa poštimat ... lahko fujtr pa pijačo vozim na ohcet.... heheh

Jagoda

Tut jest računam da bo pujs do takrat čist fertik. Bom svate vozu?! Haha
Dober je za kogar je ...

Lenko

Saj jaz se bom z VW vozil, kdo pa vas je nasral da bom rabil spačke.

Jagoda

Citat od: Lenko;100012Saj jaz se bom z VW vozil, kdo pa vas je nasral da bom rabil spačke.

Aha aha
Dober je za kogar je ...