Jagode, zelenjava, sardelice

Začel/a garac, Januar 13, 2011, 08:14:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Hehe, ali namiguješ, da bo čez kaki dve leti tako cvetel Jagodin Prasec?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Jagoda

Citat od: Lovro;98710Hehe, ali namiguješ, da bo čez kaki dve leti tako cvetel Jagodin Prasec?

Aha aha... Ne klič hudiča sam pride?!
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Vinotoč, ne se hecat. Ciprese so ble sam tamale 0,5m, če bi tja gor splezu bi blo res čudn in bi me hitr najdu. Glede Nikota pa ne zameri, tudi jaz ga mam po svoje rad. Itak bo večina to razumela narobe ampak... WTF Ti spadaš pri meni v isto skupino. Kaj masta pa vidva??? Iz mojga balkona ni blo nič pretresljivga videt, razen galeba in njegov kak-ec. Èista romantika!

PA ŠE 1-X HVALA ZA GOLAŽ. BIL JE DOBER. Èe bi vedel, da ga ma Grča še, bi ga pojedli, tako pa ga je pustil v loncu in smo mi pospravljali za njim ko je odšel: Golaž pa je nažalost romal v WC, nato v morje... Potem so ga SARDELE pojedle. PA SMO SPET PRI PRAVI TEMI !!!
Dober je za kogar je ...

vinotoc

Citat od: Jagoda;99347... Potem so ga SARDELE pojedle. PA SMO SPET PRI PRAVI TEMI !!!

ja in za to je Garač kriv, ker ga ni bilo, tako pa so se sardele mastile.
Glede ljubezni, sem danes prebral (ja brati še znam) grafit: "Ljubezen nam je vsem v uporabo!"
Pa naj je s sardelami, jagodami, zajtrkom v postelji ali DS3, vedno se konča prijetno pa naj bo z bratrancem ali sestrično :)
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

dexterboy

kar se tiče študentk... kaj pa, če bi se garač, markolin pa moja malenkost obrili nogice, baletne copatke obulu pa kilt oblekli pa bi imeli študentke s pravimi merami?
:emot15:
kwa češ, čas jutranje kawice. sej jest tut poslikam mojo blondinko, ako pride v ožji izbor...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Markolin

Jagoda

Citat od: dexterboy;99493kar se tiče študentk... kaj pa, če bi se garač, markolin pa moja malenkost obrili nogice, baletne copatke obulu pa kilt oblekli pa bi imeli študentke s pravimi merami?
:emot15:
kwa češ, čas jutranje kawice. sej jest tut poslikam mojo blondinko, ako pride v ožji izbor...

Potem je ena stran enostransko čisto dovolj, kot tisti gasilski... Pa če bi takega obesil na vhod nimaš več obiskov. :)
Dober je za kogar je ...

garac

jagoda, kaj pa če bi res tiste enostranske naredil, pol pa greva od hiše do hiše, kot gasilci? Povsod, kjer vidiva pred hišo parkiran citroen noter: Bog daj, Citroenarji smo pršli, koledarje nos'mo. Potem se jim da kak €... Srečnga pa zdrauga. A bosta kaj spila? A če bi kej spila? Ah, ne, ne... no pa dej enga ane...
Tako približno pri nas gasilci pridejo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

za popestritev scene sem lahko še jaz gor ;))
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dvorjan

Citat od: Zeko124;99591za popestritev scene sem lahko še jaz gor ;))

Ja bos "Aus Dachau" plavolasa in dolgonoga imitacija Claudie, ki je nekoc reklamirala Xsaro ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

mirchi

Zeko v druzbi jetijev z gorenjske...kot ono,prej in po tistem ko sem premagal anoreksijo.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

dexterboy

@mirchi; svaka čast na komentarju!
A Zeko124 je suhec? Sprašujem, ker ga še nisem videl. Ker potlej bi se res lepo skladal na gasilsko slikco :)
Potlej bi se morali slikati na kakšnem avtu, kjer bi bil Zeko124 na enem koncu, mi trije pa na drugem.
Tako, da bi se avto čisto ulegel na enem koncu.
Spodaj pa lepo napis: kaj vse ne stori Citroën za vas... LOL

Tko odštekan koledar so naredili samo še pri ****Strelu, ko so se zaposleni nagi slikali za koledar, katerega prodaja je šla nato v dobrodelne namene. Sej je bil celo prispevek na nacionalki....
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Jagoda

Citat od: garac;99549jagoda, kaj pa če bi res tiste enostranske naredil, pol pa greva od hiše do hiše, kot gasilci? Povsod, kjer vidiva pred hišo parkiran citroen noter: Bog daj, Citroenarji smo pršli, koledarje nos'mo. Potem se jim da kak €... Srečnga pa zdrauga. A bosta kaj spila? A če bi kej spila? Ah, ne, ne... no pa dej enga ane...
Tako približno pri nas gasilci pridejo

? A da bi? Raj ne, ker ne pijem? :)
Dober je za kogar je ...

Lovro

Ma če boste vse te desce slikali, to ne bo več citro koledar, ampak životinjsko carstvo.

Vi lepo citroene poslikajte, je čisto dovolj, he he...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)