Jagode, zelenjava, sardelice

Začel/a garac, Januar 13, 2011, 08:14:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

krtija je nekaj govoril o tem, da bo kupil normalen avto, potem, ko je iz xm-a kres naredil, morda pa bo to nov novcat DS3?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

krtija

Sej vem, da mi bo žal, da se mešam med organsko sodrgo, pa vseen. Krtija nima niti za obesek od DS3 in bo še naprej ostal strait. Torej Gaši Jagoda ti je na voljo, glede na velikost vajinih avtov s prostorom ne bo problema. Kar se pa novega voza tiče pa vsekakor ne bo čist normalen, ker tudi jaz nisem. Kaj bo bom videl jeseni in nič prej, edino kar vem je, da ne bo Das Auto in njemu podobni. Mogoče kakšen Zaporožec z litimi felgami pa LED lampami pa še en tak veeeelik spojler, da bom lahko sneg odmetaval. Potem bom pa ustanovil ZTS klub.:bombs:

janez

... ena zanimivost k zaporožca omenjaš. So jih prodajali s kompletom orodja za servis in bencinskim vebastom. Orodja je blo tolk not ko v moji delavnici pa grelec da si lahko z njim grel bajto. Super avto, ga kupiš in mehanično delavnoco odpreš pa še toplo ti je.

Jagoda

Odpusti jim gospod saj ne vedo kaj delajo...
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: mato;96095Je že poflikan Jagoda. Zdej pa na jagodov jogurt,mater je dober.

Zdej sem vidu da prodajajo tud jogurtovo smetano z okusom jagode. Fino, morš probat...
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: garac;97561A tole je mk2? A poznam slučajno ta avto, sem ga vozil u Žir na pumpo po Göser?

"i" manjka. Vrtnar poprav prosim! Folk že tko nč ne zastop kva se kle dugaja, pol pa še slovnične.
Dober je za kogar je ...

krtija

@Jagoda: sej me ni treba z gospodom naslavljat. In ja, ti odpustim:)

janez

Zgleda je mislu tebe. Mene ne...jest sem Tovariš...

garac

In garac ti bo dal ds3 obesek, ti samo še avto nabaviš in vazeljini
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Citat od: Jagoda;97568pol pa še slovnične.

...sej ni napaka.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

janez

je, je... sardelice zjutraj niso meli kam zataknt k sta onadva domov skliznla...

janez

...Perica reže raci rep...

Ka te ma perica z raco, ki je kuharca ?

Jagoda

Citat od: Lovro;97573...sej ni napaka.

Se mi je zdel da je pijača...
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: janez;97577je, je... sardelice zjutraj niso meli kam zataknt k sta onadva domov skliznla...

Bi počakala. Pa ne marava konzerviranih sardelc.
Dober je za kogar je ...

krtija

Citat od: garac;97572In garac ti bo dal ds3 obesek, ti samo še avto nabaviš in vazeljini

Kdor maže ta vozi! INA mast