GORA OLJKA 011

Začel/a garac, Februar 15, 2011, 11:53:04 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Kot je v dobri, stari navadi, kot veste, tudi letos Celjani odpiramo sezono srečanj z druženjem na Gori Oljki.

Tokrat se bode druženje po dolgem času dogajalo pod spremenjeno oblastjo - imamo novega predsednika dobrot celjskih. Velja omeniti, da vas ne bomo utrujali s preobilico iger. Je pa od vsakega spodobnega udeleženca tega pomembnega dogodka pričakovati, da bo v ranem jutru naslednjega dne poprijel za škorenj in ga (po možnosti brez izpaha ramena) zalučati karseda daleč in visoko po stopnicah proti božjemu hramu na samem vrhu Gore Oljke.

Za tanajbolj korajžne predlagam kolesarski vzpon ob cca 16.00 uri (dobrih 400 višincev), za vse ostale pa še večerni pohod po Martinovi poti do Juga. Na poti do Juga je zanimivo, da poteka proti vzhodu. Za pohod priporočam lučke.

Potrudili se bomo, da se bo zvečer muziko dalo tudi videt in ne samo slišat. Èe bo vse po sreči, vam bo godel akustični kitarski duet 2 Kajle (http://2kajle.awardspace.com/).

Za jedačo (3x) in pijačo ter za prostore, kamor boste ob primernem času lahko položili svoja trudna telesa k počitku, bo poskrbljeno. Cene bodo kot običajno– torej tudi Gorenjcu in Savinjčanu prijazne.

Srečanje se ima zgoditi 19. Sušca, leta gospodovega 2011. Vreme je naročeno. Ampak to še nič ne pomeni, ponavadi nas tile iz sončne pošteno nategnejo. Pa nič zato, pridite ne glede na agregatno stanje okoliške vode.....vljudno vabljeni !

Pričakujemo vas od 13.00 ure dalje.

Pubi, sekcija CE
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

Kako je zdaj s tole Goro Oljko, koliko vas ima namen it? Janez, sem skoraj siguren, da bo gor. Še kdo? Lenko, Spackolin, Jagoda, Krtija, Amipick?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

@Pubi, VidoBBB je včeraj nekaj napovedoval, da bo šel gor s svojo škodo Favorit. Prosim, če se lahko kdo iz vaše sekcije dogovori s cigani za odvoz.
Hvala
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Saso az-am

Citat od: garac;94351@Pubi, VidoBBB je včeraj nekaj napovedoval, da bo šel gor s svojo škodo Favorit. Prosim, če se lahko kdo iz vaše sekcije dogovori s cigani za odvoz.
Hvala

.

.

.

Lenko

Trenuntni plan je da se udeležim. Èas bo pa pokazal svoje. Pa avto bo še treba potegnit iz garaže in malo zamenjat olje,..

Jagoda

VR??? Glede na to da CE ne obiskuje VR-ških srečanj (zadnje čase tudi vse kar se CKS-a tiče) bo najbrž udeležba VR slaba ali je pa sploh ne bo? Seveda ne želim, da CE postane s tem VR-ki vzor, zato bom to zopet spregledal in se srečanja udeležil...
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: Lenko;94357Trenuntni plan je da se udeležim. Èas bo pa pokazal svoje. Pa avto bo še treba potegnit iz garaže in malo zamenjat olje,..
Lepo ja. To srečanje pred leti je bilo menda tvoje prvo a ne?
Dober je za kogar je ...

Lenko

Ja res je. Samo takrat je bilo na Boču. Mislim da 2002 ali 2003. Prvo SLO srečanje zame. Bil sem pa že prej na svetovcu v MB (1995) in v Avstriji (2001). Na Boču sem pa spoznal naše spačkarje in potem odlašal kar nekaj let preden sem se včlanil v klub (so se mi zdeli malo čudni pa sem premišljeval če bi se včlanil). Zdaj se je potrbilo moje ugotavljanje. Res so čudni (beri=trčeni na citroene) in ravno zaradi tega se rad družim z njimi.
LP

Mike666

Lemk0o pol sva pa bla na enakem srečanju in oba prvič heheh. Na Boču.

Lenko

Sem malo pobrskal po starih fotkah. Torej moje prvo srečanje je bil Boč 16. in 17.3.2002. Na fotki 1 se vidi tudi moj AMI, na žalost je to ena redkih slik mojega AMI-ja, ki jih imam. Modri SAXO pa mislim da je pripadal Fricu. Na ostalih pa vidite igre. Mislim da se je imenovala "Spačkar ne jezi se".
Žal so fotke bolj slabe (slab skener).

Lenko

Pa še tale Dyana. Èe se ne motim je bila Pajotova. Takrat se mi je zelo dopadla.

amipick

Namen je se- po nakjletnem premoru -udeležit.Kdo vse iz KP?haha,to bomo zvedli tisti dan!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

pubi2cv

Ja, lepo da pridete. Ne bit pussyi, pa prvlečte bicikle s sabo, da vidimo koliko vas je v hlačah. Pardon, v nogah.
Vreme bo bojda dokaj lepo :BigThumbs:

Lenko: Ja, tiste slike z Boča so pa že kar nostalgija...."Spačkar ne jezi se" je bila pa igra, drži. In na fotki si lepo ujel tako Pajota kot njegovo Dijano. Ne bom nikoli pozabil kake norčije sta uganjala Pajo in Šteljo tam gor...hehe.

sop

Citat od: pubi2cv;94893...da vidimo koliko vas je v hlačah.

ce pridem, potem moram pokazat kolk me je v hlacah ker hidravlicarja nimam vec, da bi ga pripeljal pokazat.
malo prosim napisi kje ob 16h s kolesi startate in, ce startate na vrhu, do kod se spustite (da vem ali pridem najprej na vrh ali raje spodaj pocakam, da me nekdo odslepa do vrha).

tnx

pubi2cv

Ojla

Pripelji bicikl kar navrh. Bomo štartali z vrha dol, pa potem nazaj gor....hehe. Mal drugače, kot je sicer...ko moraš najprej na hrib, da se lahko potem dol pelješ.
Aja...do kam...ja do ene gostilne v dolini, da pred vzponom opravimo hidracijo...hehe.
Vreme je napovedano suho, tak da brez skrbi:BigThumbs: