Kupujem C5 - pomoč pri nakupu

Začel/a 679, Februar 03, 2011, 02:07:55 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jagoda

Citat od: garac;91336Èe imaš proračun 4 jurje vzemi avto za kak € manj, saj, ko kupiš avto je ponavadi kaj za porihat

Kupil sem C5 za 4500€ in nanj dal še cca. 1000€ da je blo vse OK (v tej dodani vrednosti so ble tut gume). S tem da je bil avto slovenski od znanega uporabnika. Vrtnar ti dam prav ja...
Dober je za kogar je ...

Xandrej

Tukaj je velik problem. in škoda je da bo C5 prišel na slab glas zaradi takih neumnosti o uvozu teh dobesedno razvalin. Ne vseh je pa velika večina hendlerjev kateri mora nekaj zaslužit, zasluši se pri avtih ki so za odpis v državah katere veljajo za državo in imajo svoje režime. Iz zanesljivih virov se prodajajo avtomobili ki imajo še pa još prevoženih (ne vsi) treba je pazit in res dat mogoče kaki evro več pa kupit neki avto ki ima vsaj realne kilometre pa naj bo to 100 000 ali 200 000 ali več pa je uporabnik pripravljen na morebitne posledice kot pa da kupiš mačka v žaklju...

Treba je dandanes pazit pri nakupu. Poznam kar nekaj ljudi ki kupujejo neke avte potem pa bi radi imeli avte katerim noso dorasli, so poceni potem pa se začne pa še za butasto dimenzijo gum nimajo. Nažalost. Dandanes ni problem avta kupit saj za baðet dobiš skoraj 80% vseh avtov ki so na svetu tudi exotov in vozil ki so novi stalo preko 100 000€ po 6 letih pa niso nič več vredni... Še vedno pa imajo enaki avti vrednost kateri imajo resnične, male kulometre, ki so pravilno vzdrževani od prvih lastnikov...

Vsi avti dandanes pa so podvrženi okvaram in slabim materijalom ki so na otip in izgled zelo zelo lepi...

Vzamite si čas preštudirajte pa potem nabavite. Seveda je takih lepih avtov z neko znano zgodovino z preverjenimi kilometri vse manj.

Ljudem so avti postali nuja in biznis in večina ljudi nima niti odnosa do avta kaj šele ko pride kdo na servis pa vpraša če bi moral po 100 000 kilometrih že olje menjat... Imaš take tudi pa ne malo...

Znani oglaševalski potral ima ogromno in ogromno avtov pa je na žalost le kakih 10% teh vozil v resničnem in dobrem stanju. To pa vidiš ko se avto proda v trenutku. Èe vsak dan pogledaš pride na tržošče ene 200 novih avtov ki se prodajajo... katastrofa!

Malo off.

Ampak me boli za par prijateljev ko so kupovali take avte pa še danes kredite plačujejo, pravno ne morejo nič, avta pa že 2 leti sploh ne vozjo... Ker je bil dobesedno za na odpad...

tomaz555

Bravo Xandrej, se ne morem bolj strinjati. Žal pa take dobronamerne besede ponavadi ne pridejo do pravih ušes, oziroma se namerno preslišijo. Sodelavec kupuje, pa se je zapičil...upam da ne bo čez leto jokal..

Citroenovc

Citat od: dvorjan;91356Jah, tole z volanskim obrocem je nehvalezno reci.

Jaz bi se na tvojem mestu predvsem osredotocil na kombinacijo - volan, stopalke in vratne kljuke. Ce je katera od teh stvari nova, ozr. obcutno novejsa, je bila menjana.

Sem ravno par dni nazaj gledal pri sebi. Moj ma zdaj cca 60k km.
Volanu je "povrhnjica" na levi strani začela odstopat že pri cc 20k km. Zdaj pri 60k je pa do te mere "zguljen" - da ne zdrsi lepo pri obračanju, ampak se malo "pobrusi" ob roko vsakič znova ...
So pa zato vsi notranji ročaji ko novi. No, edino na sovoznikovem so ene 3 praskice od nohtov (pač se pogosteje vozi ženska na sovoznikovem sedežu).
In spet po tretji strani - originalna 3D korita so pod voznikovo peto že pošteno načeta. Po spominu - sem jih kupil pri cca 10k km.
Pedala so ko nova.

Skratka - hočem rečt - dejansko je stopnja obrabe odvisna od ljudi, ki avto uporabljajo. In seveda količine km.
OK

LP
Primož

Xandrej

Zdaj je tudi odvisno če imaš velina obute moške čevlje ali pa teniske...  Moški čevlji imajo ostro peto... Pri meni ni sledi obrabe zaenkrat nikjer pri teh kilometrih niti na volanu (sicer je preoblečen original in v celoti) oni original pa je itak katastrofa!

marko239

Odgovor Dvorjanu.

Govori v svojem imenu. Mam C5 2002 (november) z 104.000km - mojimi. Peljem se  vedno in povsod (razen na WC), je pa res, da imamo 2 avta in do službe 300m.

Urko

Prosim cenjene forumaše za svet:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5086450&show=1

Zanima me ta c5. Glede na fotke - je res slovenski? Mislim, glede na notranjo opremo.

In vaš komentar glede zahtevane cene?

LP

visar

Po mojem ni (ali pa je zeloooooo redek)
1. les pri sx opemi ni običajen
2. slovenske C5 še danes nimajo televizorja (beri navigacije)
3. nima nalepke asistenca

LP
______/\\______
______/\\______

Citroenovc

No za "les" ti pa lahko jaz iz prve roke povem, da so ga v SLO ponujali v nekih akcijah tudi pri nižje rangiranih opremah.

Je pa res, da si ostale opazke kar dobro navedel.
OK

LP
Primož

Urko

Ne "les" ampak "televizija" in tisti "semiš" na zicih.

Kaj mislite o ceni?

Hvala

Citroenovc

Pa pejdi na servis preverit - saj morajo imati avto v evidenci, če je bil res 2003 kupljen v SLo, v tej taisti SLO evidenci od 2003 ;-)
OK

LP
Primož

ModelJT

Tale je po vsej verjetnosti Italijanski. Èe malo bolje pogledaš stranske šipe vidiš, da nekja belega tam piše. Pa desni prag (plastiko) so menjali izgleda.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Airbus C5

Citat od: Urko;110374Ne "les" ampak "televizija" in tisti "semiš" na zicih.

Kaj mislite o ceni?

Hvala

Na spodnji povezavi se dobi izhodiščna cena (je brezplačno, kot neke vrste eurotax...):take_picture:

http://www.dat.de/fzgwerte/index.php?action=fzgsearch&jsessionid=&lang=d&stamp=1315132120&view=