Išče se AX

Začel/a Matevz, Januar 26, 2011, 06:49:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Saso az-am

...

psihopat100posto

da se to meni zgodi, bi  jaz njega zrinil s ceste na kraju samem in ubil boga v tistem kar bi ostalo!
lp

janez

Èe bi se men to zgodilo bi... si čik pržgal...

Vseeno se to ni nam zgodilo temveč tema dvema s tvingotom in nima smisl arazpravljat kaj in kako bi naredili. V takem trenutku ti adrenalin naraste za 300 % in kaj veš kaj bi naredil.

Nam se je na poti v Grčijo ena slična zadeva zgodila ... Sam, tam je bilo sred dneva, boguzahrbtom v Romuniji, mi trije stišani v furgonu spačku. Mimo pa so se pripeljali trije bilderi v črnem BMV ju... bočno so se nekaj časa vozili in nas gledali potem je pa en od njih zlezel skozi okno na vratih in se zadrlu kot žvau proti meni... potem so samo še cvilile gume njihovega šestaka in so zginili za prvi ovinek. Nismo jim bili zanimivi takšni kot smo bili - klošarji s staro jajco ... hvala **** ampak tesnoba je pa ostala vso pot dol in nazaj. Kaj bi naredil v tistem trenutku če bi pa vseeno napadli pa ne vem in tudi nisem razmišljal o tem... verjetno kaj po instinktu.

Vseeno pa so tu policaji ,da tega kretena najdejo, a ne ? Slej ko prej ga bodo...

deuche

Citat od: psihopat100posto;90848da se to meni zgodi, bi  jaz njega zrinil s ceste na kraju samem in ubil boga v tistem kar bi ostalo!
lp

Ja samo ti si psiho v 5m auta z 200KM, on je pa verjetno mlad priden fant, ki je punco peljal domov v malem tvingiču in je že prav naredil, da se je izognil kontakta z njim kolikor se je le dalo.

Tudi jaz bi ubil boga u njemu na licu mesta, samo na nas se verjetno nebi niti spravil.

andreja87

Sicer sem forum spremljala že dalj časa, ker obožujem citroenove avtomobile (s tem virusom me je okužil oče :) ).
Ko sem to prebrala me je spreletel srh, ker sem imela na omenjenem kraju podobno izkušnjo. Namreč sem se tudi ponoči peljala tam in sem v ogledalu opazila par avtomobilov, ki se mi približujejo. Kasneje sem videla, da gre za 2 ZX-a temne barve in omenjenega AX-a s tistim železom spredaj. En ZX me je hotel prehiteti in mi nakazoval naj se ustavim, AX pa se mi je začel naslanjat na odbijač. Na srečo oz obenem tudi žalost sem bila s fantovim BMW-jem in sem lahko pobegnila, ampak kasneje še me je fant napadel, da sem si to izmislila in odbijač poškodovala na parkirišču. :(
Kasneje mi je nekako verjel, incident sem tudi prijavila policiji, ki pa me po občutku tudi niso jemali preveč resno.
Po teh krajih se ne bom več nikoli vozila, sploh pa ne ponoči. Upam, da se najde te osebke, to mora biti nekakšna lokalna "banda".

garac

Mene še posebej žalosti dejstvo, je (so) napadalci vozniki Citroënov, mislim, da takšni ne sodijo med nas, saj kolikor poznam lastnikov, vsaj starejših modelov smo  miroljubni.
Tako da, če kdo karkoli ve, naj pomaga, zgodba je res srhljiva, takole za tipkovnico smo vsi lahko heroji, v resnici pa bog si ga vedi, kako bi odreagirali, sploh če voziš majhen, lahek avto, kot je tvingo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Mike666

Na policijo se je brezveze obračat ker so pi***! Naredli tak ne bojo nič, ker vejo samo na cestah kasirat in nič drugega. Žal je tak da je treba zakon v svoje roke vzet. Jaz sem ga žal moral že par krat. Škoda da niso mene probali izrinit. uuuuuuu kaj bi njim delal.

Zeko124

Citat od: Mike666;90857Škoda da niso mene probali izrinit. uuuuuuu kaj bi njim delal.

Hja, probi mal izzivat po tej cesti ob nočnih urah... :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ax_rider

Citat od: andreja87;90855Sicer sem forum spremljala že dalj časa, ker obožujem citroenove avtomobile (s tem virusom me je okužil oče :) ).
Ko sem to prebrala me je spreletel srh, ker sem imela na omenjenem kraju podobno izkušnjo. Namreč sem se tudi ponoči peljala tam in sem v ogledalu opazila par avtomobilov, ki se mi približujejo. Kasneje sem videla, da gre za 2 ZX-a temne barve in omenjenega AX-a s tistim železom spredaj. En ZX me je hotel prehiteti in mi nakazoval naj se ustavim, AX pa se mi je začel naslanjat na odbijač. Na srečo oz obenem tudi žalost sem bila s fantovim BMW-jem in sem lahko pobegnila, ampak kasneje še me je fant napadel, da sem si to izmislila in odbijač poškodovala na parkirišču. :(
Kasneje mi je nekako verjel, incident sem tudi prijavila policiji, ki pa me po občutku tudi niso jemali preveč resno.
Po teh krajih se ne bom več nikoli vozila, sploh pa ne ponoči. Upam, da se najde te osebke, to mora biti nekakšna lokalna "banda".

Ne moreš verjet. Jaz bi tudi pomislil, da je to možno samo v ameriških filmih.

To so zgleda neki organizirani psihoti, ki se izživljajo nad drugimi ko so v avtu, v privat življenju pa verjetno še iz hiše ne upajo prit ven :Hammer3:

Glede na to, da tudi policija zagotovo ne bo storila nič glede tega, se bo to nadaljevalo, dokler ne bodo naleteli na nekoga s slabimi živci, ki jim bo pokazal svoje :emot160: :argue1:

DeYaN

lp. daj naloži nekaj slik od twingota da vidimo kakšna je škoda
:Hammer3::funny34d::Hammer3:

DeYaN

ideja =) kaj pa če se nas enih par dobi skupaj z avti pa gremo v akcijo. =) Malo se vozit po toti cesti =) Bilo bi zanimivo =)  :funny34d:

mirchi

Sam kar za to!Še kdo?

Vseeno pa so tu policaji ,da tega kretena najdejo, a ne ? Slej ko prej ga bodo..

@Janez,Kot da so naši sposobni policaji znali kdaj naredit kaj drugega kot kazen napisat.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

zlikovski

Nevem kak bi se to končalo, definitivno bi na tem tupu delal burnatu.

Zeko124

Citat od: zlikovski;90869Nevem kak bi se to končalo, definitivno bi na tem tupu delal burnatu.

prevod?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Igorek

Verjetno je mislil da bi na TIPU delal BURNOUT :)
Jaz tudi :)

Se enkrat zmenimo pa pošljemo enega z saxojem za vabo, drugi pa čakamo v zasedi :)

Lp Igor