Ključ za daljinsko odpiranje za c4

Začel/a macek1, Januar 22, 2011, 09:06:30 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

macek1

Ohišje dobil pri Jerovšek citroen.Fantje so naročili,čakal 14 dni in vse skupaj je bilo 25 EUR-ov.
Hvala še enkrat.Pozdrav vsem in še enkrat hvala Jerovšek centru v Grosupljah.

bojch88

Lep pozdrav vsem!

Sem kupil C4 dva tedna nazaj in imam podoben problem. Tipke ključa so malenkost vdrta, sicer delujejo, ampak vprašanje do kdaj :) Pa tudi preklop ni več to kar bi moralo biti, ključ gleda ven iz ohišja. Me zanima če bi zamenjal ohišje ključa, če je kaj drugače s preklopom potem ali ne?

V naprej hvala
LP

MSrougeZX

Zamenjaj...ohišje dobiš na ebayu za 15eur.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

bojch88

Bom, ob plači :D Hvala :) Vendar me zanima tudi drugi del vprašanja, če mi zdaj preklop ne dela kot bi moral ali bo v novem ohišju kaj bolje? In še nekaj! Sicer ni ne vem kako velik problem, je pa definitivno napaka na mojem avtomobilu: Skoraj vedno, ko ga odklenem se odprejo prtljažna vrata, sicer ni problem iti najprej do teh vrat in jih zapreti vendar je pa malo odveč, saj naj bi to moralo normalno delati. Ko pa jih zaprem, jih lahko samo še enkrat odprem, v vseh naslednjih poskusih pa ne morem, kot da ne bi bilo sploh stika v ročaju za odpiranje prtljažnih vrata, moram najprej avto zakleniti in potem še enkrat odkleniti da bi jih lahko odprl, pa še to ko to naredim se mi zopet odprejo sama. Je to kakšna tovarniška napaka pri Citroenu in ali mogoče kdo ve koliko bi cenovno prišlo popravilo tega?

LP

Sine64

Očitno ti nagaja električni zaklep (odklep) prtljažnika ker se ob zaprtju ne premakne, zato ostaja prtljažnik odprt. Pojdi na servis, naj pogledajo. Glede preklopa za ključ pa sem sam menjal ohišje iz Ebaya, preklop na ohišju je nov, tako da potem bo delalo tako kot mora ;)

bojch88

Hvala, bom preveril tudi to opcijo. Najbolj me seveda skrbi plačilni del vsega tega ampak bo pa vsaj delalo kot mora :) Kar se pa ključa tiče sem pa včeraj na bolhi našel oglas, se ukvarja s prodajo ohišij, tako da bom raje pri njem naročil ker je nekako bližje :) Gre pa se za naslednji oglas:

http://www.bolha.com/avtodeli-ostalo/ohisje-za-kljuc-peugeot-citroen-zlozljiv-oglas1272997020

In hvala za odgovor, ki se ga iskal :)

LP

Sine64

Glede zaklepa prtljažnega prostora sem dobil pošto iz Citroen servisa, da so jih francozi opozorili, naj odpokličejo vse C4ke določenih letnikov na kontrolo in morebitno menjavo električnega kabla, ki zaklepa prtljažnik. Javi(te) se vsi na servise naj vam to pregledajo ter seveda zastonj menjajo kabel. Tako da bom tudi svojega moral peljati na servis...

ervo66

Citat od: Sine64;97847Glede zaklepa prtljažnega prostora sem dobil pošto iz Citroen servisa, da so jih francozi opozorili, naj odpokličejo vse C4ke določenih letnikov na kontrolo in morebitno menjavo električnega kabla, ki zaklepa prtljažnik. Javi(te) se vsi na servise naj vam to pregledajo ter seveda zastonj menjajo kabel. Tako da bom tudi svojega moral peljati na servis...

Ja isto sem jaz dobil,in sem klical pa da nimajo še teh delov in da bojo policali me nazaj booo....

Gox

@Ervo ... kateri letnik je tvoja C4-ka?

_janez_ s foruma (C4 Exclusive) je sedaj v kratkem času že 2x bil na servisu v KP, za popravilo kabla zadaj. Pošte za vpoklic še ni dobil.

So mu žice doštukali.

MSrougeZX

pri tastovem C4 je blo hin mikrostikalo...cena na servisu okoli 30 eur..menjal sem pa sam.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

bojch88

Je možno da vsebino maila prilepite sem? :) Èe seveda ne vsebuje osebnih podatkov.

ervo66

Citat od: Gox;97873@Ervo ... kateri letnik je tvoja C4-ka?

_janez_ s foruma (C4 Exclusive) je sedaj v kratkem času že 2x bil na servisu v KP, za popravilo kabla zadaj. Pošte za vpoklic še ni dobil.

So mu žice doštukali.

letnik je pa 05 :)
sam smešno po šestih letih ugotovijo da naj bi blo nekaj narobe :emot112:

Sine64

Citat od: bojch88;97932Je možno da vsebino maila prilepite sem? :) Èe seveda ne vsebuje osebnih podatkov.

bom skeniral pa pobrisal osebne podatke, potem pa objavim...

PS....evo dodana slika...

peroc4vts

Citat od: MSrougeZX;97141Zamenjaj...ohišje dobiš na ebayu za 15eur.

Pozdravljeni,
zanima me kako je s to menjavo. Preko ebay-a sem dobil ohišje. Zdaj pa je eno je menjat samo baterijo... ampak s tem zglobom je težko bit pameten, pa raje vprašam kot da kaj zlomim :D Ma kdo izkušnje kako to ven pobrat?

M_M

Èe se prav spomnim, moraš tisti "gumb" ki ga pritisneš da se ključ odpre dokaj nasilno izvleči. Mislim da zavrtiš in izvlečeš. Je že kar nekaj časa nazaj, odkar sem to delal in je res precej zoprno opravilo. Se mi je zdelo, da sem bil ves čas na meji lomljivosti.