DS3 < Gox

Začel/a Gox, Januar 20, 2011, 02:03:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Za tisti liter benza boš pa ja še imel,..

Zeko124

VTI in plin. Vso srečo :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

DejanO

Ne vem, potem ne bo nič s plinifikacijo.
VTi bom menda iskal ali dizla - ki mu po karakterju nekako ne paše.

Bomo videli kaj se bo pojavilo na tržišču. Èe kdo ve za kakšnega znanca, ki to vozi in bi prodal mi naj prosim javi.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

GOX: Bi se dalo prosim preverit pri teh lastnikih, če so se ga že (ali se ga bodo) naveličali?

Pozna kdo kako se kaj obnese ta doplačljiv Hi-fi sistem, opazil sem da je dodatni zvočnih v sredini armature, je še kaj druga še kakšen vuferček? Špila solidno?

lp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

dvorjan

Ja, tisti avdio paket se kar pozna. Priporocam.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

@dejan, saj je lastni na forumu, pošlji mu zs, pravi, da se bolj malo vozijo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

DejanO

Citat od: garac;219716@dejan, saj je lastni na forumu, pošlji mu zs, pravi, da se bolj malo vozijo[/QUOTE

Ja tisti post je napisal pred letom dni, mu pošljem in upam da je kaj na forumu.

LP

Gox

Par dni nazaj je bil na forumu ... če se ti ne bo javil, pa ti bom pustil telefonsko.

LP

DejanO

Citat od: Gox;219726Par dni nazaj je bil na forumu ... če se ti ne bo javil, pa ti bom pustil telefonsko.

LP

super, odlično!

DejanO

Ja nič ne bo! Zaenkrat še ga ne prodajajo.

Iščemo dalje.

DejanO

Citat od: dvorjan;2196341.6 VTI motorji niso najboljsa izbira za predelavo na plin ... Poisci starega 1.6 16V (80 kW) v kakem drugem hisnem modelu.

Danes malo preverjal pri monterjih, pravijo da se oba VTi-ja 1.4 in 1.6 data normalno predelati na plin. Mazanje ventilov priporočljivo. Poljski sistem.

Iščemo dalje VTi ali HDi. *nujna oprema

*športni sedeži
*hi-fi system

tomaz555

Predelati se da vsak avto, samo za koliko časa. Je imel prijatelj ta motor na plin. Kupil novega predelal, kmalu dal v račun in avto je lep čas kroži po oglasih.

xpuser

Citat od: DejanO;222693Danes malo preverjal pri monterjih, pravijo da se oba VTi-ja 1.4 in 1.6 data normalno predelati na plin. Mazanje ventilov priporočljivo. Poljski sistem.

rajši Tonija poklič za mnenje kot pa predelovalce.

žabec

Za enega 1.6 vem, da je šel k vragu, ker je bivša lastnica moja sodelavka. Sedaj ona uživa z ljudskim avtom, mož pa prav tako preklinja ljudski avto, ker se obnaša enako kot nekater avti tu na forumu.
Samo ena boginja je prava !

DejanO

Torej dizel, 90 konjičev.