DS3 < Gox

Začel/a Gox, Januar 20, 2011, 02:03:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Vti pa res ne rabi nekih hudo velkih diskov....me pa prav zanima če ima turbo tudi enako velike diske.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Čojko

še manj pa rabi tako velike feltne, pa jih vseeno ima.

Gox

Pri mojem so diski Bosch FI 283, debeline 26mm.

Kakor sem gledal po citroen.service, so pri DS3-ka tri opcije,

disk Bosch Fi 266, debeline 22mm
disk Bosch Fi 283, debeline 26mm
disk Brembo Fi 323, debeline 28mm

Tako da predvidevam da ima klasičen VTI in THP enake diske, če ni izrecno naročeno drugače. Brembo pride v kompletu z dvobatno čeljustjo. (to pa se verjetno opazi pod feltno. Kar sem videl DS3-k, bi rekel da imajo "na oko" enake zavore...

MSrougeZX

266 ima verjetno 1.2vti mlinček.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Ja srednje THP one tavelike pa R

Ditrich

Naslednjič, če si v našmu koncu, javi... Kava ne uide.. :)

Gox

Še dve slikce od danes :take_picture:

Čojko

se sveti kot ogledalo.

DS3r

Madon se sveti. Jaz sem lani streho na svojem poliral pa je letos spet čisto spraskana pa ga vedno ročno perem.

Xandrej

Ja odvisno kak ga pereš pa s čem pa vse odvisno od načina pranja. Sistem dveh veder rokavica iz mikrovlakena lipa iz naravne ovčje volne itd itd... Æe ga z visokotlačnim čistilcem fajn spreš prej in seveda s čem ga brišeš itd itd....

Gox

Že drugi dan brez garancije .. še vedno vse dela :emot112:

4 leta star, prvič na tehničnem ... zavrnjen .. crknila miza steza za tehnične preglede, test zavor izpisal ni vozila, in preveliko odstopanje ... po resetu steze in vseh računalnikov je bil tehnični končno pozitiven :)

58.700km .... dobro dela, sem zadovoljen. Bridgestone potenza bo še za to poletno sezono, naslednje leto pa bo treba nove :) Winturi ali Linglong :)

Gox

V nedeljo na izletu v Brkinih :take_picture:

Še vedno vse ok ... 60.300km :emot112:

Po 4 letih bom počasi moral tepihe zamenjat, voznikov ima že skoraj luknjo :)

Škoda ker ne prodajajo samo voznikovega.

DS3r

Te tepihi so res bol tako tako ja. Moj voznikov je isto že malo bogi. Sicer se nedela luknja ampak postaja kar tak "puhast"

Gox

Tepihov še nisem menjal ... sem pa naredil mojih prvih 50.000km z DS3 ...

Sedaj ima 62.000 pa nekaj km .. poraba se je zmanjšala za 0,2 :) Hitrost pa je tam tam ...

Na avto nimam pripomb :) Slike pa tudi nimam, saj ga v tem deževnem poletju še nisem opral :)

Gox

Po dolgem času sem včeraj avto opral in posesal ... pa sedeže pred zimo še namazal z Gliptone ..

Danes natankal, dodal še aditiv za Vti motorje in tako je pripravljen za nadaljne kilomtere.

Trenutno 63.816km, prednje ploščice še vedno škripajo .. občasno več, občasno manj, včasih pa nič :) Drugače pa je OK :emot112: