Samoprilagajanje glasnosti avtoradia

Začel/a vidkovic, Januar 18, 2011, 08:44:01 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vidkovic

Obstaja možnost, da zvok v vozilu ob povečani hitrosti samodejno izbere večjo jakost. Tako namreč piše v navodilih avtoradia. Meni ta funkcija ne dela, zato bi prosil za pomoč.
V navodilih tudi piše, da če želim vključiti ali izključiti to funkcijo, se naj obrnem na citroenovo mrežo. Dobra pomoč. Ampak verjamem, da se je kdo že srečal z tem problemom in zadevo rešil sam.
Èe rešitev poznate, jo prosim delite z mano in vsemi ki informacijo iščemo. Hvaležni bomo.

alesz

V meniju avtoradia omogočiš funkcijo     VOL AVTO ON......med vožnjo se ti spremembe glasnosti ne prikazujejo na displeju.....sprememba je minimalna...........

vidkovic

Hvala za nasvet.
Funkcijo VOL AVTO sicer lahko izberem a je ne morem nikakor omogočiti. Poskusil sem vse možnosti a ne rata mi. Vse druge funkcije lahko spreminjam, ravno ta pa se ne odziva.

Željko

Vlasnik sam XP 2.0 hdi exclusive proizvodnja prosinac 2002. Auto radio je s CD-om.
Postoje tri krivulje  po kojima radio mjenja jačinu (volume) s obzirom na buku u unutrašnjosti.
Krivulje se mjenjaju pomoæu računala za dijagnostiku, u meni-u koji se tiče autoradio aparata. Potrebno je odabrati tip autoradio aparata koji je tvornički ugraðen i izvršiti podešavanje parametara. Tvornički odabir je  krivulja 1. Sada imam postavljenu krivulju 2.
Tu promjenu sam obavio u servisu, kad  sam uključivao postavku za automatsko uključivanje svjetla.

Pozdrav svim članovima foruma.

Željko

alesz

Tole sem pa spregledal,da nisem do konca odgovoril...........ja s testerjem se lahko spremeni "pravilo glasnosti",postojijo štiri stopnje.........