Novi model C8

Začel/a gap, Januar 16, 2011, 01:17:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Jaz mislim, da niti Espace ni slabo vozilo in je ista situacija kot pri C8...malo so ga osvežili in idemo dalje...folk morate se zavedat, da proizvajalci nimajo gnarja za razvijat nove modele tega segmenta...

Bobrocks

Pri 1,3 miljarde evrov dobička v letu 2011, nimajo denarja?
Mislim, da ni prave konkurence in nov model ni potreben, ko pa bo, bo sel za med.
Sam da kitajci pogruntajo, da rabjo velke avte za family.

Freefender

mislim da imajo kitajci ševedno davek na več kot enega otroka, tisti ki si jih lahko privoščijo pa vozijo mega suve.....

je pa sigurno c8 precej dobro zadet model in zakaj bi ga menjal če je tko dobor, mogoče sam še en facelift...

lp
lastnik:    C8, Saxo, Land Rover Serie 3, V8 Lughtweight l. 73
moji službeni:  Jumpy, Jumper, Renault Trafic

jumper1

Citat od: gule;136760Jaz mislim, da niti Espace ni slabo vozilo in je ista situacija kot pri C8...malo so ga osvežili in idemo dalje...folk morate se zavedat, da proizvajalci nimajo gnarja za razvijat nove modele tega segmenta...

Bil bi zelo dober če bi imel kak drug motor!!

Veloce

Citat od: Freefender;136773je pa sigurno c8 precej dobro zadet model in zakaj bi ga menjal če je tko dobor, mogoče sam še en facelift...

lp

C8 je perfekten. Na ven še vedno dokaj sveža oblika, noter pa itak še vedno deluje moderen, sploh armaturka.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

altair123

Citat od: dexterboy;136598Èe postaviš 7 zicev v C4GP, ti še placa za šolski nahrbtnik zmanjka...
:)))

To ni čisto res. Rekel bi celo, da pri 7 sedežih v GP-ju in 7 sedežih v C8 (v  C8 tretja vrsta max nazaj) je več prostora v GP-ju. Saj se ti pod sedeži tretje vrste pojavi kar precej prostora (po dvsakim sedežem praktično za tak kufer, kot ga lahko neseš kot kabinsko prtljago na ryanair:)). V C8 je prostor pod sedeži uporaben kvečjemu, da zatlačiš ene dva do tri pare čevljev, za katere si lahko privoščiš da se "pošvedrajo". Za samim sedežem se pa strinjam, pa je v C8 par cm večji prostor (tako cm-ji v širino, kot dolžino:)).